Sport

În Finlanda, în căutarea medaliilor de campioni

O delegație din România va pa­rt­icipa în perioada 4-10 septembrie în Finlanda la Campionatul Mondial de Taekwon-do itf cu misiunea de a obține noi rezultate de top pentru țara noastă. Drept urmare, conducerea fe­derației a convocat în pregătire cu lotul național sportivi ai clubului de Taekwon-do „Pantera Neagră” Petro­șani, ne-a informat antrenorul Ionuț Lascău.

Campioană cu echipa
Leonard Ienulesc (are doar 15 ani) este la prima selecție în lotul echipei naționale și vrea să obțină titlul de campion mondial. Elena Samotă este deja componentă a lotului național. „Cei doi sportivi ai noștri, Elena Șamotă și Leonard Ienulesc, au plecat spre Finlanda pentru a participa la Campionatul Mondial de Taekwon-do itf. Ei vor reprezenta România alături de colegii lor din țară de la lotul națio­nal. Le doresc mult succes și să își îndeplinească visul de a deveni cam­pioni mondiali. Pentru cei doi sportivi este pentru prima dată când participă la un astfel de campionat”, a declarat antrenorul Ionuț Lascău.
„Sunt sută la sută convins că cei doi sportivi ai noștri vor reuși să aducă cel puțin câte o medalie de la acest campionat mondial sau chiar medalia de campioni! Doresc întregii echipe a României mult succes!”, a afirmat antrenorul Ionuț Lascău.La edițiile pre­cedente ale campionatelor euro­pene, Elena Șamotă a reușit să devină dublă campioană europeană cu e­chipa României.