În curând competiţii atletice la nivel naţional

Federaţia Română de Atletism (FRA) a anunţat că ia în calcul reluarea campionatelor naţionale la finalul lunii iulie sau începutul lunii august.

„Am analizat efectele relaxării condiţiilor de izolare şi am creionat un scenariu de relansare a activităţii competiţionale, astfel că Federaţia Română de Atletism intenţionează să relanseze activitatea competiţională. În urma consultării Comisiei Tehnice, a Comisiei de Competiţii şi a Consiliului Director pentru Situaţii de Urgenţă al FRA, s-a cristalizat un termen de reluare a activităţii competiţionale la juniori, tineret şi seniori începând cu finalul lunii iulie“, se arată în comunicatul FRA.
Conform propunerii de relansare a activităţii competiţionale se doreşte ca până la sfârşitul lunii septembrie să poată fi organizate campionatele naţionale de pistă, alergare montană, marş şi de şosea. Organizarea acestor campionate va presupune stabilirea unui set suplimentar de măsuri de prevenţie, în acord cu recomandările de la acel moment.
„Rămân în planul competiţional al federaţiei şi Campionatul Balcanic de Alergare Montană, Balkan Challenge 24h şi Campionatele Internaţionale de Atletism ale României. Modul şi data de desfăşurare a acestor campionate sunt influenţate direct de noile măsuri care vor fi abordate de Guvernul României privind regulile de prevenţie, libera circulaţie a persoanelor, regulile de tranzit transfrontalier etc“, se mai precizează în comunicat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.