În câteva zile se deschide circulaţia pe A1, de la Şoimuş la Holdea

8 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

     Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis, atunci când a fost pe şantierul lucrărilor, că vom circula, înainte de Sărbătoarea Sfintei Marii, şi pe loturile trei şi patru ale Autostrăzii Lugoj-Deva. şi se pare că lucrurile aşa vor fi.
„Mai este puţin, foarte puţin! Dacă nu vom avea noi surprize neplăcute cu dispute surde între constructori şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la recepţia lucrărilor, sunt şanse mari ca săptămâna viitoare (12-14 august) să circulăm pe cei 43,28 km ai loturilor 3 şi 4 din Autostrada A1 Lugoj-Deva”, scriu cei de la Asociaţia Pro Infrastructură.
Cele două capete ale tronsoanelor, nodul Holdea şi celebrul deal „al liliecilor“ de la Şoimuş, sunt aproape gata.
Şi deputatul PSD de Hunedoara Laurenţiu Nistor a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că are informaţii cum că recepţia lucrărilor se va face în perioada 12-14 august 2019, după care se vor deschide cele două tronsoane pentru circulaţie. (Adriana Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
112 are şi profesionişti!

O întâmplare reală. Este seară, traversăm peste trecerea la nivel cu calea ferată de la Subcetate, de lângă Haţeg. Observ...

Târg de antichităţi şi handmade la Shopping City Deva

Shopping City Deva deschide porţile pentru meşteri, colecţionari şi anticari români şi organizează Târgul de antichităţi şi handmade.

Seară de astronomie şi muzică folk în Cetatea Deva

Mâine, sâmbătă, 10 august 2019, între orele 20:30 şi 22:30, în Cetatea Devei, pe Platforma Artilerie Vest, vor fi amplasate...

Închide