Imprimantele second hand Kyocera Ecosys îţi oferă cel mai bun raport calitate-preţ!

Imprimanta KYOCERA ECOSYS P6026cdn, 26 PPM, 600 x 600 DPI, Duplex, Retea, USB, A4, Color

Atunci când faci orice achiziţie, în special una semnificativă, cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este raportul calitate-preţ. Dacă vrei să cumperi un echipament IT, fie el calculator, laptop sau imprimantă, cel mai bine este să te orientezi către produsele second hand. Atât timp cât alegi un furnizor profesionist, cu o reputaţie pozitivă, vei beneficia de produse fiabile, cu o durata de viaţă îndelungată, care nu se vor defecta iremediabil după câteva luni de utilizare intensă. În plus, aspectul şi performanţele acestora se vor ridica la standardele produselor similare noi, în condiţiile unui preţ de până la 2-3 ori mai mic.

Dacă ai nevoie de o imprimantă, fie pentru uz personal, fie pentru birou, trebuie să ştii că poţi obţine performanţă şi eficienţă chiar şi fără să investeşti sute sau chiar mii de lei într-un produs nou apărut pe piaţă. În acest articol, îţi vom povesti mai multe despre Kyocera Ecosys P6026cdn, un model de imprimante second hand care costă sub 500 de lei, însă îţi oferă numeroase funcţii inteligente şi te ajută să rezolvi orice problemă în doar câteva secunde.

Imprimantele second hand Kyocera Ecosys P6026cdn sunt construite având în minte cuvântul „eficienţă”, întrucât te ajută să economiseşti consumabilele, ceea ce contribuie şi la protecţia mediului înconjurător. Tehnologia din spatele acestui printer laser color este printre cele mai avansate, ceea ce îţi permite să tipăreşti documente de mare calitate, să gestionezi consumul de hârtie şi să obţii un preţ modic per pagină printată.

De altfel, aceste imprimante second hand au cel mai scăzut preţ de operare din clasa lor, dar şi o mărime care le face potrivite atât pentru un birou, cât şi pentru o sufragerie de mici dimensiuni. Kyocera Ecosys P6026cdn are o viteză de tipărire de 26 de pagini pe minut atât color, cât şi alb-negru, iar calitatea de printare poate ajunge până la 9.600 dpi prin tehnologia multibit. Costurile de operare reduse sunt posibile şi datorită funcţiei duplex, cu care acest produs este dotat.

În plus, o altă caracteristică a acestor imprimante second hand, care de multe ori este trecută cu vederea în ciuda importanţei sale, este silenţiozitatea. „Nu e zgomotoasă, nu prezintă zgârieturi, tava şi uşiţele nu sunt uzate în nici un fel. Printează rapid, inclusiv duplex, intră repede în Low Energy, iar mai apoi în Sleep. Am legat-o la router şi pot printa inclusiv de pe smartphone, prin aplicaţia Kyocera”, spune un cumpărător despre modelul Ecosys P6026dcn.

Iata în continuare care sunt specificaţiile acestor imprimante second hand:

– tehnologie laser color, format A4, imprimare duplex;

– viteza de printare 26 pagini/minut, prima pagină în 9 secunde;

– rezoluţie la printare 600×600 dpi, memorie RAM 512 MB, procesor 667 MHz;

– interfaţă USB şi RJ-45;

– dimensiuni 390x523x397 mm, putere consumată 422 W, greutate 30 kg.

Dacă alegi să cumperi aceste imprimante second hand de la Interlink, vei beneficia de o garanţie standard de 12 Luni, care poate fi extinsă până la 5 ani prin intermediul serviciului de extra garanţie. În plus, transportul este gratuit, iar livrarea se va face în maximum 48 de ore, în toată ţara.

2 comentarii la „Imprimantele second hand Kyocera Ecosys îţi oferă cel mai bun raport calitate-preţ!

 • 7 noiembrie 2018 la 12:53
  Legătură permanentă

  Reclama la acest produs de vanzare este „convingatoare ” pana la :
  1~ primul criteriu trebuie sa fie FUNCTIONALITATEA ;
  2~ abia apoi ne uitam si la pret si … alegem ;
  3~ cand afli detaliul ca acesta cantareste 30 kg (!?!) iar pretul este
  mai mare decat pentru o imprimanta noua de alt tip (!) iti piere toata dispozitia de a mai cumpara iar daca ne uitam si la pret, o iei la fuga … in directia opusa !
  4~ pentru cineva cu scaun la cap, este recomandabil sa te uiti si „peste gard”, la alti „vecini” si asa afli ca cea mai eficienta imprimanta pentru „acasa” este o imprimanta multifunctionala A/N si color NOUA de ultimul tip HP cu jet de cerneala, cu toate facilitatile promise de Kyocera (inclusiv comanda imprimarii de pe smartphone) dar la un pret IMBATABIL (200 lei !). O astfel de imprimanta gasiti la Auchan Deva si merita orice deranj (adica o deplasare pana la marginea Devei).
  5~ Cele de mai sus vi le spune un „privat” care a folosit fara nici o problema o imprimanta HP timp de 8 ani iar de 3 ani am luat alta noua, tot HP, foarte performanta dar si EFICIENTA luata cu 200 lei
  !! Si la Auchan gasiti cu 200 lei una noua tip HP 25 ink jet !!

 • 7 noiembrie 2018 la 18:11
  Legătură permanentă

  Reclama mincinoasa! Imprimantele Kyocera nu sunt raspandite in Romania, piesele de schimb sunt scumpe, echipamentul este complicat, cartusele nu se incarca, multe au chipuri scumpe, tonerul este mai scump decat la altele … In concluzie, sunt ieftine pentru ca nu se vand!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.