Politica si administratie

Implicarea face schimbarea Partidul Oamenilor Tineri

Eu, Anamaria Gavrilă, am ajuns în po­litică pentru că am vrut să schimb orașul în care m-am născut. Am rămas în politică pentru că doar politica adu­ce schimbarea. Iar politica înseamnă implicare. Schimbarea este implicarea noastră, a tuturor.
Am crescut cu mama și cu bunica, pentru că tatăl meu a fost plecat în străinătate la muncă, departe de noi, pen­tru ca noi să avem toate cele ne­ce­sare, iar eu să fiu prima din familia mea care studiază la universitate. Am fost, de asemenea, plecată 15 ani de zile de­parte de România.
În România aproape fiecare familie are o poveste similară. Cetățenii români și-au sacrificat timpul și viața alături de familiile lor, de peste 33 de ani, pentru ca să supraviețuiască sau să aibă o viață decentă. Speram cu toții ca astăzi să avem o Românie în care să trăim fru­mos, să nu mai fim forțați să ne părăsim familiile și țara pentru un trai decent.
Am sacrificat mai mult decât o gene­rație, așteptând să ne salveze alții.
Am ales să stăm deoparte, departe de politică, de spațiul civic, de țara noastră.
Aproape ne-am convins că în România nu se poate.
Și totuși trebuie să fie un rost pentru care ne-am născut români, iar eu știu că fiecare dintre noi este parte dintr-o mi­siune care trebuie îndeplinită – misiunea de român. Misiunea de a lăsa România mai bine decât am găsit-o.
Dacă România nu este acum ideală, atunci este o oportunitate extraordinară a generației noastre și a celor tineri de a construi. Dacă alții nu au putut, noi putem colabora unii cu alții; dacă alții nu au vrut, noi putem face instituțiile pu­blice să FUNCȚIONEZE; iar unde Consti­tuția a fost călcată în picioare, noi ne putem asigura că majoritatea de­cide, iar drepturile constituționale ale minorității sunt respectate.
Viitorul începe acum, iar viziu­nea noastră este misiunea de ro­mân pe care trebuie să ne-o asumăm cu toții pentru a construi România pe care ne-o dorim cu toții.
De aceea inițiez proiectul PARTIDUL OAMENILOR TINERI.
Pentru românii care nu au încetat să creadă în România.
Pentru cei hotărâți să îm­pli­nească MISIUNEA DE ROMÂN.

31. 07. 2023.
Deputat Independent –
Anamaria Gavrilă
Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

 

 

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura