Politica si administratie

Iluminat public modern pentru 5 comune și 2 orașe

Șapte localități din județul Hunedoara își modernizează siste­mele de iluminat public cu fonduri de la Admi­nistrația Fondului pentru Mediu.
„Un număr de 7 dosare de­puse de unitățile administrativ – te­ri­toriale din județul Hunedoara au fost aprobate la finanțare de Administrația Fondului de Mediu în cadrul Pro­gra­mului Iluminat Public 2021, în ședința Comitetului de Avizare din data de 8 decembrie 2022. Proiectele aprobate vor fi implementate de administrațiile publice locale din comuna General Berthelot, comuna Bucureșci, comuna Beriu, orașul Hațeg, co­muna Totești, comuna Vața de Jos și orașul Geoagiu.
Valoarea totală pro­pusă spre finanțare prin AFM depășește 8,5 milioane de lei.Prin implementarea noilor tehnologii se va obține o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și a cheltuielilor pe care uni­tățile administrativ – teritoriale le alocă pentru iluminatul public.
Modernizăm România!”, a declarat Vetuța Stănescu (foto), deputat PNL de Hunedoara, președintele or­gani­za­ției județene Hunedoara a PNL. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura