„Ilegitim”, de vineri, pe ecrane, la Deva

“Ilegitim”, singurul lungmetraj românesc prezent în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, în cadrul secţiunii Berlinale Forum, va rula de vineri, 18 martie, în cinematografele din Bucureşti şi alte 28 de oraşe din ţară, printre care se numără şi Deva, unde va rula la Cinema City şi la Cinema Patria.02 ILEGITIM POSTER OFICIAL
De subliniat că producţia premiată în capitala Germaniei cu C.I.C.A.E Award – Premiul Confederaţiei Internaţionale a Cinematografelor de Artă, va fi prezentată în avanpremieră, pe data de 17 martie, de la ora 20.00 la Cinema City din incinta Shopping City Deva. Evenimentul va avea loc în prezenţa regizorului Adrian Sitaru şi a actorului Robi Urs.
“Ilegitim”, unul dintre cele mai provocatoare filme româneşti din ultimii ani, spune povestea a doi fraţi (Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) şi mai multe denunţuri. O familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.
Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar şi actori neprofesionişti din cadrul şcolii de actorie InLight – Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.
Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru şi Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silişteanu şi Alexandru Lorian Timoşca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu şi Theo Lichtenberger, în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip şi Dan-Ştefan Rucăreanu, producător Anamaria Antoci.
“Ilegitim” este o producţie Domestic Film, în coproducţie cu Film Produkcja Polonia şi Damned Films Franţa, cu sprijinul Altex şi HBO România.

One thought on “„Ilegitim”, de vineri, pe ecrane, la Deva

 • 16 martie 2016 la 13:19
  Permalink

  Cel mai CRETIN film, prezentat de CRACIUN, si difuzat la inceputul POSTULUI MARE.
  O chestie pentru care ILEGITIM e cel mai prost nume.
  Numele e ILEGAL si IMORAL.
  Indiferent de parerea mea, ramane intrebarea ?
  Orice aberatie abjecta a lumii vii trebuie mediatizata ???
  In ce fel se dezvolta „spiritual” un tanar, un om, dupa ce vede o promotie a INCESTULUI ???
  Actorilor si regizorului acestui film sunt obligatorii consulturi psihiatrice.
  ROMANIA, ce promovezi aia vei avea.
  (Toleranta e una si promovarea, cu totul altceva).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.