Ilegalităţi cu fier vechi pe căile ferate

03 fier vechi cale ferataPoliţiştii Postului TF Hunedoara au stabilit că o societate comercială din Cluj Napoca a trimis la staţia CFR Peştiş, la începutul anului în curs, 30 de vagoane supraîncărcate cu fier vechi.
Pentru cele 30 de vagoane, s-a consemnat în documentul de transport o greutate a fiecărui vagon cuprinsă între 37.000 kg şi 45.000 kg. Realitatea însă a demonstrat cu totul altceva. Vagoanele erau încărcate cu o greutate a mărfii mult mai mare, iar nedeclararea acesteia a dus la diminuarea taxelor de transport pe calea ferată. Odată cu verificările la Staţia CFR Peştiş, conform tichetelor de cântar şi a notelor de recepţie, s-a constatat o cantitate de peste 83.100 kg fier vechi în plus faţă de ceea ce era declarat în acte pentru cele 30 de vagoane. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru fals intelectual în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune. (O.Mihnea)

One thought on “Ilegalităţi cu fier vechi pe căile ferate

  • 9 octombrie 2015 la 20:11
    Permalink

    De ce oare nu s-au sesizat Militienii de la TF atunci cand s-a taiat calea ferata Deva –Brad, taiata si vanduta tot de o firma de la Cluj apartinand de PDL iar sef la TF Simeria era nimeni altul dacat PDL-istul actualmente PSD-istul comisar sef Hritac Vasile????…eu D,D,stiu!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.