Iată serviciile esenţiale pe care ar trebui să le includă ofertele de închirieri maşini!

inchirieri masini companii Focusrent

    Dezvoltarea centrelor de business şi a turismului în marile oraşe ale României a creat nevoia de servicii de transport profesioniste, care să facă faţă tuturor nevoilor apărute. Astfel, tot mai des se ivesc situaţiile în care ai nevoie de serviciile unei companii de închirieri maşini, însă alegerea firmei cu care vei colabora trebuie să fie făcută cu atenţie. Pe lângă modelul auto ales, pachetul de servicii oferit de compania de închirieri maşini poate să facă diferenţa dintre o experienţă neplacută şi una extraordinară.

Timpul înseamnă bani, iar această expresie capătă însemnătate tot mai mare pe zi ce trece. Încercăm să eficientizăm fiecare activitate şi să valorificăm timpul cât mai bine, iar călătoriile, indiferent de distanţa parcursă, nu fac excepţie de la regulă.

Cu cât necesitatea unui mijloc de transport sigur şi confortabil este mai mare, cu atât procesul de rezervare al firmelor de inchirieri masini ar trebui să fie mai rapid şi eficace. Acelaşi lucru se poate aplica şi în cazul serviciului clienţi, iar un call center disponibil non-stop poate rezolva această problemă prin accesibilitate şi eficienţă.

Un alt considerent foarte important cu privire la eficienţa serviciilor este timpul scurs până la livrarea autoturismului rezervat. Astfel, un interval ideal ar fi de 3 ore de la confirmarea rezervării până la livrarea vehiculului. Mai mult, eficienţa maximă este reprezentată prin posibilitatea de a alege adresa la care firma de închirieri maşini să aducă vehiculul, iar acest serviciu poate fi oferit şi în mod gratuit de unele companii mari de pe piaţa românească.

Pentru a beneficia de cele mai noi sisteme de siguranţă şi confort, toate vehiculele din oferta de închirieri maşini pe care o alegi ar trebui să fie mai noi de 5 ani. Astfel, gradul de uzură va fi unul mic şi tu vei avea la dispoziţie tehnologie şi materiale de ultimă generaţie care să-ţi asigure condiţiile optime de drum.

De fiecare dată când urci la volan, cel mai important aspect pe care îl iei în calcul este siguranţa ta şi a eventualilor pasageri pe care îi transporţi. Tocmai de aceea, asigură-te că autoturismul pus la dispoziţie de firma de închirieri maşini are toate inspecţiile tehnice realizate la zi. Mai mult, vehiculul livrat trebuie să fie echipat corespunzător condiţiilor de drum, indiferent dacă este vară sau iarnă (cauciucuri de iarnă/vară, lichid de parbriz adaptat temperaturilor extreme etc.).

Eficienţa şi siguranţa nu se traduc numai prin măsuri preventive, ci pot fi demonstrate şi prin acţiuni potrivite situaţiei. Din păcate, avariile şi tamponările se pot produce oricând, iar în acele momente trebuie să ştii cu siguranţă că te poţi baza pe firma de închirieri maşini pentru a rezolva cât mai bine situaţia. Astfel, compania cu care colaborezi va trebui să îţi ofere înlocuirea gratuită şi rapidă a vehiculului avariat, serviciu oferit numai de câteva firme de pe piaţa românească.

Călătoria cu un autoturism din oferta de închirieri maşini a oraşului în care te afli ar trebui să fie una cât mai comodă, lipsită de griji. În acest sens, toate taxele de drum şi asigurările auto (RCA, full Casco, rovinieta) ar trebui incluse în preţul de închiriere al vehiculului ales.

Dacă te informezi asupra acestor servicii, sigur vei găsi pachetul ideal pentru nevoile tale de transport. Pentru a-ţi uşura alegerea, FocusRent, companie de închirieri maşini cu o experienţă de peste 12 ani pe piaţa din Bucureşti, Cluj şi Otopeni, îţi poate oferi toate avantajele de mai sus şi multe altele chiar în pachetul de bază. Clienţii fideli au 10% reducere la serviciile de închirieri maşini şi microbuze în baza cardului de membru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.