Sport

Iarina şi Mario, favoriţi la medalii

Ciprian Marinuţ

Şahiştii Iarina Chiuzan şi Sabin-Mario Deaconescu, de la CSM Petroşani, sunt cotaţi printre favoriţii finalei Campionatului Naţional de Copii de la Călimăneşti (10-20 aprilie), conform ultimei liste rating a Federaţiei Române de Şah din luna martie.

Dau şah medaliilor
Iarina este în grupa de fete opt ani, pe poziţia a cincea cu 1.217 puncte, iar Mario în grupa de băieţi opt ani pe poziţia a opta, astfel că ambii vor ataca medaliile puse în joc anul acesta. „Anul acesta, CSM Petroşani va alinia din nou la start un lot numeros de sportivi şi sperăm să facem o figură frumoasă la aceste finale naţionale, unde se vor desfăşura atât probele de şah clasic, cât şi cele de şah rapid, blitz şi dezlegări. Şahiştii mei sunt foarte optimişti în acest sens, mai ales că le-am promis că-i voi premia personal pentru fiecare medalie obţinută”, a declarat Gheorghe Scurhan, coordonatorul principal al secţiei de şah CSM Petroşani. Plutonul finaliştilor, de peste 1.000 de juniori, este condus la fete de Ana Moţăţăianu, cu 1.292 de puncte, de la CSS Tg. Mureş, urmată de Andreea-Loredana Stan, 1.274 puncte, de la CSS Ilfov Buftea şi Thea-Elena Boboc, 1.247 puncte, de la CS Micul Şahist Iaşi. La băieţi, conduce Dragoş-Ionuţ Coticeru, 1.612 puncte, de la CS „Micul Prinţ“ Brăila, urmat de David Gavrilescu, 1.556 puncte, de la CS „Tinerii Maeştri“ Craiova şi de Milan Mujdar, 1.540 puncte, de la CS Sig-Mar Sighetu Marmaţiei.

2 comentarii la „Iarina şi Mario, favoriţi la medalii

  • Felicitari micutilor si antrenorului se dovedeste inca odata ca Valea Jiului (Petrosaniu,CSM Petrosani) este un izvor de talente sahistice.

  • Felicitari pentru munca depusa, domnule Scurhan!
    In cativa ani va fi un lot puternic la Petrosani.

    Nu uitati ca, la baieti 8 ani, favoritul nr. 1 este Chivulescu Alexandru de la Clubul Central, fiind singurul jucator cu rating elo de la 8 ani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura