Iar s-au umplut spitalele din judeţ de bolnavi cu noul virus

27 iulie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash, Prima pagina

Sorina Popa


„Avem mulţi bolnavi de coronavirus care nu sunt internaţi în acest moment. Este vorba de 97 de persoane, în timp ce 114 sunt internaţi cu această boală în spitalele suport Covid din judeţ. Sanatoriul din Geoagiu are 230 de paturi. Am cerut ca 100 dintre acestea să fie disponibile pentru cei cu noul virus. Avem nevoie de locuri”, a declarat Sebastian Mezei, şeful DSP Hunedoara. Mezei arată şi cazul unui devean în vârstă de 42 de ani, care a refuzat internarea, iar acum este la ATI în stare gravă.
Cei mai mulţi asemenea bolnavi sunt la Spitalul din municipiul Hunedoara. „Astăzi (n.r.-ieri) avem 48 de pacienţi cu noul virus la Secţia Infecţioase şi şase la Secţia ATI. Aici mai avem doar un loc liber”, a spus Radu Budae, managerul spitalului din municipiul Hunedoara.
În judeţ, sunt cinci spitale suport Covid, la Hunedoara, Haţeg, Orăştie, Vulcan şi Lupeni. La acestea se mai adaugă Sanatoriul Geoagiu. Potrivit raportării oficiale, ieri, în judeţ au fost înregistrate nouă cazuri noi.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. C spune:

    Testele aveau rezultate fals pozitive ca si in cazul fotbalistilor CFR Cluj? Mai incercati, mai lucrati si mai putina panica!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
REPERE MEDICALE: Osteoporoza

Biolog Mădălina Negrău În stadiul iniţial nu există simptome specifice, însă, odată instalată osteoporo­za se poate observa scăderea în înăl­ţime,...

Oprire apă caldă în trei cartiere din Deva

Conducerea Termocentralei Mintia anunță ca din cauza lucrărilor de reparație necesare pentru eliminarea unei avarii pe rețeaua de agent primar...

Comunicat de presă al deputatului PSD Natalia Intotero – Guvernul a eşuat!

În perioada stării de urgenţă, îi vedeam în fie­care zi la televizor. Apoi, au început să meargă prin ţară, în...

Închide