I-au golit casa, ştiind că e plecată în străinătate

Burglar trying to pry open window on house

Doi adolescenţi, de 16 şi 18 ani, din Teliucu-Inferior, au ajuns pe mâna poliţiştilor după ce au furat mai multe bunuri din locuinţa unei femei din localitate.
Cei doi ştiau că proprietara este plecată în străinătate şi, profitând de acest fapt, în noaptea de 30 spre 31 august, au spart uşa casei şi au furat tot ce le-a picat sub mâini. Din datele poliţiştilor, indivizii au furat aparatură electrocasnică şi alimente. „Fapta a fost sesizată la trei zile de la comitere, în 3 septembrie 2018, de către o rudă a părţii vătămate, care a observat urmele de efracţie şi a solicitat sprijinul poliţiştilor în identificarea autorilor spargerii. În cursul zilei de 5 septembrie, poliţiştii hunedoreni au percheziţionat domiciliile celor doi adolescenţi, de la care au recuperat bunurile sustrase”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În baza probelor administrate, poiliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 18 ani. Acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a celor doi indivizi. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.