I-au „curăţat” casa de tot ce avea de valoare

10 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Au profitat de faptul că proprietarul a uitat poarta descuiată şi i-au furat tot ce avea de valoare din casă. Autorii furtului sunt doi hunedoreni care au fost reţinuţi preventiv de poliţişti.

“Pentru prinderea suspecţilor, poliţiştii hunedoreni au efectuat o acţiune (care a inclus şi două percheziţii domiciliare) pe raza municipiului Hunedoara, în urma căreia au depistat doi hunedoreni, în vârstă de 25 şi 27 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii au stabilit că în data de 30.10.2019, aceştia au pătruns în locuinţa unui hunedorean, profitând de faptul că omul nu se afla acasă, precum şi că una dintre porţile de acces de la curtea locuinţei nu era încuiată, de unde au furat bani şi mai multe bunuri (1.000 de lei, un televizor, o garnitură de pat, două inele tip «ghiul», din aur etc.)”, a informat IPJ Hunedoara.
Indivizii au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore şi prezentaţi magistraţilor, însă sunt liberi. Totuşi, unul dintre suspecţi, tânărul în vârstă de 25 de ani, va fi cercetat sub control judiciar. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mii de verificări efectuate de jandarmii montani hunedoreni

De la începutul anului, peste 4.000 de vehicule care transportau lemn tăiat din pădurile judeţului au fost verificate de jandarmii...

Femeie lovită în cap şi tâlhărită de 7 lei

Un tânăr de 18 ani, Delpiero-Marcel Negrilă, de loc din Caracal, dar aciuat prin Valea Jiului, în Lupeni, profitând de...

UNIKA propune agende și promoționale pentru orice tip de buget

Mulți ar spune că "socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg", dar UNIKA vrea să-ți demonstreze chiar...

Închide