EvenimentFlash

I-a tăiat beregata amantei?

Sorina Popa

O ştire şocantă ne-a parvenit din Dublin, capitala Irlandei. Marian Mihalache (foto), fost director al societăţii ECO SID Hunedoara, în prezent director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Hunedoara, este suspectat că a omorât o tânără de 26 de ani, la Dublin, tăindu-i gâtul, după care a încercat să se sinucidă.
Găsită înjunghiată în pat
Potrivit presei din Dublin, oribila crimă s-a produs joia trecută, într-un apartament din campusul Institutului Irlandez de Management. Românca ucisă era asistentă medicală şi lucra într-un spital aflat în apropiere de campusul Irish Management Institute. Cadavrul femeii a fost găsit de poliţişti, după ce un rezident din campus şi unul dintre paznici au dat alarma, puţin înainte de ora 7 a dimineţii de joi. Când au intrat poliţiştii în cameră, au găsit-o pe tânără aşezată în pat, sub aşternuturi. Femeia era moartă, decesul acesteia fiind urmarea rănilor provocate prin înjunghiere. S-a constatat că tinerei i-a fost tăiată beregata. În aceeaşi cameră se mai afla un bărbat, tot român, plin de sânge, care prezenta răni de cuţit în piept. A fost luat şi dus urgent la un spital din Dublin.
Crimă şi tentativă de sinucidere?
Poliţiştii au stabilit până acum că nici o altă persoană nu se afla în apartament în momentul crimei, cu excepţia celor doi români. Potrivit ziarului Irish Independent, din primele cercetări la faţa locului, anchetatorii presupun că bărbatul şi-ar fi provocat singur rănile, după ce a ucis-o pe tânără, dar starea acestuia este stabilă şi viaţa sa nu este în pericol. Potrivit unor surse oficiale contactate de MESAGERUL HUNEDOREAN, poliţiştii irlandezi au solicitat Poliţiei Române informaţii despre Marian Mihalache, ei susţinând că acesta ar fi bărbatul găsit înjunghiat în camera din campusul irlandez. Oficial, la serviciu se ştie că Marian Mihalache se află în concediu de boală, de o săptămână, acuzând în ultima perioadă dureri mari de spate.
Era o fată deosebit de drăguţă
Una dintre vecinele irlandeze ale româncei a declarat pentru acelaşi ziar, Irish Independent, că tânăra ucisă era o fată deosebit de drăguţă. Anchetatorii cred că cei doi români se cunoşteau şi că asistenta petrecuse noaptea în apartamentul din campus, care era închiriat pe numele bărbatului. Nici unul dintre cei doi nu studia şi nici nu avea vreo legătură cu Irish Management Institute. Campusul Institutului Irlandez de Management se află în Sudul Dublinului, în Sandyford, având o capacitate de 50 de apartamente.

Scandalul celor 180 de salarii compensatorii
Marian Mihalache a fost până în 2009, directorul firmei ECO SID Hunedoara, care se ocupă cu ecologizarea fostei platforme siderurgice. Însă, el s-a făcut cunoscut mai mult prin decizia de a-şi acorda singur, pe vremea când deţinea funcţia de director al ECO SID, 180 de salarii compensatorii, în cazul în care i s-ar fi desfăcut contractul individual de muncă. Decizie care a provocat un mare scandal la vremea respectivă, fiind contestată în instanţă de Primăria Hunedoara. În iunie 2009, Mihalache a fost schimbat din funcţia de director al ECO SID, fiind numit, recent, pe postul de director adjunct la APIA Hunedoara.

3 comentarii la „I-a tăiat beregata amantei?

  • 180 de salarii compensatorii!!?? bun baiat si cind te gindesti cum au fost pacaliti angajatii de la Proiectari-Siderurgica prin vinzarea oneroasa la un covrigar ce poza in Onasis, capitalistul facator de minuni astrale, si-au fost lasati pe drumuri, fara nimic compensatoriu dupa ani frumosi de munca si tot atitia ani frumosi de scoala…de-adevaratelea, nu facultati facute la Baile Herculane si doctorate la Baile Felix…caci toate acestea se-ntimplau sub splendida guvernare Nastase…dar ce contau niste amariti de proiectanti onesti…in marea batalie deontologica si etica a ecologizarii Hunedoarei…

  • CUM MASA A AJUNS ASTA DIRECTOR LA O INSTITUTIE BUGETARA – APIA – CAND EL ERA CERCETAT PENTRU ACESTE SALARII PE CARE SINGUR SI LE-A ACORDAT ; SAU PARTIDUL CARE L-A PROPULSAT ACOLO SUS NU ARE DECAT ASEMENEA SPECIALISTI IN INGINERII FINANCIARE.
    ORICUM OMUL SI-A ASIGURAT CAZAREA, MASA SI DANSUL POPONAUT PENTRU VIITORII 25 ANI.

  • Intrebati-l pe domnul deputat Arion cum a putut sa numeasca un asemenea om in functia de director la agricultura, cu cat a trebuit sa cotizeze Mihalache pentru functia de deputat al d-lui Arion din banii mulsii de la ECOSID. Mihalache este unul din escrocii PD-L numiti in functii de conducere la nivel de judet pe linga Monica Iacob Ritzi care ne fac de rusine de judetul. Numirea directorilor de deconcentrate ar trebui sa nu se mai faca politic, unde ajung toti lingai si escrocii care au muls si au falimentat multe firme si institutii unde au fost oamenii de nimic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura