Actualitate

I-a smuls părul din cap

Tânăra din zona Brad a fost bătută de soț din cauză că s-a certat cu soacra sa. Furia individului a fost atât de mare încât i-a smuls femeii părul din cap, asta pe lângă loviturile puternice primite de tânără în zona feței. Potrivit anchetatorilor, agre­siu­nea a avut loc luna trecută iar procurorii l-au trimis în judecată pe individul violent, pentru violență în familie. Copila celor doi soți a sunat o vecină să o ajute pe mama sa.

Declarații nuanțate
În urma anchetei procurorilor, soa­cra femeii a avut o altă poziție în care a încercat să-și apere fiul. Mama in­cul­patului a acceptat să dea o decla­rație în cauză în care a relatat că a avut o discuție în contradictoriu cu nora sa, cu privire la faptul că nu o ajută în gos­podărie, nu are grijă de soțul său și de fiica lor, precum și despre faptul că ea bănuiește că se întâlnește cu alți băr­bați.
În această situație, femeia a în­jurat-o și a urcat la etaj, iar soțul a urcat după ea și totul a degenerat într-un scandal. Pentru că fapta a avut loc în raza comunei Crișcior, agresorul va fi judecat la Judecătoria Brad. (M. Gânju).