EvenimentFlash

I-a smuls lanţul de la gât

Livia Botici

Un bărbat de 52 de ani, din Vulcan, a fost tâlhărit în plină stradă de un tânăr necunoscut. După ce l-a urmărit mai multă vreme, tâlharul s-a apropiat de victima sa şi, din fugă, i-a smuls lănţişorul de la gât, apoi a luat-o la goană.

Îşi ţinea bijuteria la vedere
Duminică seara, în jurul orei 22, bărbatul de 52 de ani se îndrepta către casă, după ce înainte, fusese într-un bar, unde consumase câteva pahare de băutură. În timp ce se deplasa pe Aleea Muncii, din Vulcan, bărbatul, care avea la gât un lănţişor de aur, ţinut la vedere, a picat pe mâna unui tâlhar, care, cel mai probabil, îl urmărise de mai mult timp. Tânărul de 29 de ani, de loc tot din Vulcan, probabil pentru a face rost de nişte bani, s-a apropiat în fugă de bărbatul mai în vârstă şi, dintr-o mişcare, i-a smuls de la gât lănţişorul de aur.

 

Paguba a fost recuperată
Pentru că a reuşit să-i vadă trăsăturile celui care l-a furat, omul a sunat imediat la poliţie şi a reclamat faptele petrecute. În urma sesizării, oamenii legii au constituit o echipă operativă şi tot în aceeaşi zi, hoţul a fost prins, iar bunul furat, recuperat. Acesta a fost reţinut şi prezentat magistraţilor de la Judecătoria Petroşani, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Pentru a nu deveni victime ale acestui tip de infracţiuni, poliţiştii le recomandă hunedorenilor să evite deplasările solitare pe timp de noapte şi să nu îşi ţină la vedere bunurile de valoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura