EvenimentFlash

I-a cumpărat 19 trandafiri, înainte să o ucidă cu sânge rece

Livia Botici

Ieri, Nicolae Pavel (foto, in alb), bărbatul care, la sfârşitul lunii martie, şi-a omorât soţia cu zeci de lovituri de cuţit, a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara. La oribila crimă, care a zguduit tot oraşul Uricani prin cruzimea cu care a fost comisă, a fost martor şi unul dintre copiii celor doi soţi.

19 lovituri de cuţit
Mărturii cutremurătoare! De asta au avut parte judecătorii de la Tribunalul Hunedoara, în timp ce o audiau pe sora femeii de 34 de ani, care a fost măcelărită de propriul soţ. Printre lacrimi, hunedoreanca a povestit teroarea la care era supusă, zilnic, sora sa. „Erau căsătoriţi de aproape 20 de ani. Până acum 13 ani, când s-a născut fetiţa lor, cumnatul meu nu era atât de violent. Ei bine, de la acel moment înainte, Mihaela (n.r. femeia ucisă) a trăit un adevărat coşmar. Mereu o bătea, acuzând-o că are amanţi. Ea ajunsese în aşa hal, încât nici măcar vecinii şi prietenii nu şi-i mai saluta, de frică să nu o vadă el şi să o bată. În anul 2008, a mai încercat să o omoare, aruncând pe ea benzină şi dându-i foc, în chioşcul în care sora mea lucra. Şi atunci, tot din gelozie a făcut-o. În ziua blestemată în care a ucis-o, adică în 19 martie, ştiu că de dimineaţă, i-a cumpărat 19 trandafiri. I-a spus aşa: eu sunt născut în ziua de 19, tu ai să mori în ziua de 19. Şi chiar s-a ţinut de cuvânt… Seara, de faţă cu băiatul lor de opt ani, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de zeci de ori. După crimă, fetiţa lor, care are 13 ani, a spus că acel cuţit nu era de la ei din casă. Nenorocitul, atunci când i-a cumpărat trandafirii, probabil cumpărase şi un cuţit nou cu care să o omoare”, a declarat în faţa instanţei, printre lacrimi, sora femeii ucise.

A încercat să se sinucidă
Potrivit anchetatorilor, după ce şi-a ucis soţia, Nicolae Pavel a încercat să-şi curme viaţa, producându-şi cu acelaşi cuţit, o plagă înjunghiată în abdomen, motiv pentru care a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde medicii l-au operat. „În buzunarul său, s-a găsit un bilet de adio, prin care spunea că îşi lasă copiii în grija părinţilor săi”, mai spune sora victimei.
Pentru fapta oribilă pe care a comis-o, în urma căreia doi copilaşi au rămas fără părinţi, unul fiind în groapă şi altul după gratii, bărbatul de 37 de ani riscă să primească o pedeapsă de 25 de ani de închisoare. Următorul termen de judecată va avea loc în data de 21 octombrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura