Hypermarketul Carrefour se deschide doar la anul!

Cristina Ghenea

Francezii de la Carrefour au cerut prelungirea autorizaţiei de construcţie a complexului comercial de la Sântuhalm, cu încă un an de zile. Chiar dacă lucrările au fost oprite în repetate rânduri, reprezentanţii BelRom – dezvoltatorul imobiliar al „European Retail Park” – continuă investiţia şi anunţă inaugurarea complexului pentru anul care urmează.
Inaugurare în decembrie – misiune imposibilă
„Construcţia este finalizată la ora actuală în proporţie de 70 la sută. Ne este imposibil să inaugurăm complexul până la sfârşitul acestui an. Acum, se lucrează la organizarea de şantier iar apoi, urmează să continuăm lucrările“, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN Viorel Tropotei, managerul de proiect. Potrivit acestuia, complexul comercial, numit „European Retail Park“, se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi şi va cuprinde, pe lângă hypermarketul Carrefour, circa 60 de spaţii comerciale, cafenele, locuri de joacă pentru copii şi un cinematograf modern.
Este un bun vad comercial  
Lucrările au început încă din 2008, iar iniţial, Carrefour trebuia să inaugureze hypermarketul de la Deva în 1 aprilie 2009. După mai multe amânări datorate recesiunii, retailerul francez a refuzat să preia spaţiul înainte de finalizarea lucrărilor la întregul complex. Deşi deschiderea hypermarketului a fost tărăgănată, raţionamentele pentru care marile investiţii de retail continuă la Deva în plină criză este pe de-o parte traficul auto de pe DN7, iar pe de altă parte, faptul că ele atrag cumpărătorii din toate oraşele şi municipiile hunedorene, şi chiar din judeţul Alba. Actualmente, aproximativ 30.000 de automobile traversează zilnic periferia Devei, pe DN7, trecând chiar pe lângă aceste hypermarketuri. Iar viitoarea autostradă trece prin apropierea acestora, două dintre legăturile ei cu DN7 fiind relativ apropiate de zona în care sunt amplasate hypermarketurile.

One thought on “Hypermarketul Carrefour se deschide doar la anul!

  • 18 noiembrie 2011 la 20:59
    Legătură permanentă

    la anul si la multi ani!
    Nous ne desireron pas votre francais Carrefour, votre l’eau,votre lait,votre vin, votre pain, votre ne naturele bouffe avec chimicalle a la VOTRE PRESIDENT Nicolas Sarkozy etc!
    Vrem produse romanesti si hipermarketuri romanesti nu frantuzesti si papa din Franta si UE si EU cu chimicale!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.