Hypergym şi Gladyator’s se bat bine la „full contact”

20 mai 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Sportivii de la cele două cluburi devene au obţinut rezultate valoroase la competiţiile de „submission grappling” şi kick-box la care au participat la Timişoara şi Băile Herculane.

Unul, dar… perfect
Hypergym Deva a avut un singur reprezentant la competiţia de submission grappling (un fel de arte marţiale mixte, fără lovituri de pumn şi picior, unde se utilizează tehnici de judo, jiu-jitsu brazilian şi sambo) de la Timişoara, organizată de clubul sportiv „Guerilla Fight”. Mugurel Petruţiu, coordonatorul secţiei Sambo Combat de la Hypergym, a luptat aproape perfect, dovadă că a câştigat toate cele trei partide disputate în cadrul categoriei 80 kilograme, fără să piardă nici măcar un punct. „I-am învins pe Alexandru Popa, Adrian Cotoară şi Alin Vasile, toţi de Guerilla Fight Timişoara. Turneul a fost util, fiind un test excelent în vederea participării la Campionatul Naţional Sambo Combat, care va avea loc în perioada august – septembrie”, a spus Mugurel Petruţiu.
Clubul Gladyator’s Deva s-a prezentat la aceeaşi competiţie, la care au participat cluburi din Timişoara, Deva, Constanţa şi Arad, cu trei sportivi. Claudiu Florescu (ctg. +95 kg) a obţinut locul I, iar Răzvan Sălăşan (ctg. +95 kg) şi Alexandru Cheţe (ctg – 95 kg) s-au situat pe locul trei.

Trei victori şi trei eşecuri
Sportivii de la Gladyator’s Deva au luptat, tot în week-end, la Concursul Intercluburi de kick-box, desfăşurat la Băile Herculane. Doi dintre ei, Marian Stănescu (ctg. 70 kg, 18 ani) şi Mehmet Arsan (ctg. 70 kg, 16 ani), au câştigat prin K.O., după ce şi-au trimis adversarii în lumea viselor, iar Daniel Brădiştean (ctg. 30 kg, 11 ani) s-a impus printr-o victorie la puncte. Alţi trei „gladiatori” au pierdut, la mare luptă. Paul Găluşeanu (ctg. 70 kg, 21 de ani) a cedat la un singur punct diferenţă, iar Andrei Mihăilă (ctg. 70 kg, 21 de ani) şi Sorin Oltean (ctg. 80 kg, 16 ani) au fost învinşi după partide în care au opus o rezistenţă dârză.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. vochita spune:

    anrei mihaila .. cel din poza .. a fost trecut cu varsta de 17 ani .. a luptat cu mn .. la juniori .. si el are 21.. da tot a luat batae :)))

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Companiile de stat, cãpuşele bugetului

Reprezentanţii PRM din judeţul Hunedoara spun că, în acest moment, criza prin care trece România nu poate fi depăşită prin...

O nouă investiţie de top la Orăştie

Un şantier de lucru organizat „ca la carte”. Un cancioc, o mistrie, oficialităţi locale şi optimismul care trebuie să însoţească...

„Lupt ca postul de viceprimar sã rãmânã tot la liberali“

Viceprimarul municipiului Hunedoara, liberalul Robert Dan (foto), spune despre tentativa coaliţiei PSD-PDL-PC de a-l schimba din funcţie că a fost...

Închide