Sport

Hypergym şi Gladyator’s se bat bine la „full contact”

Ciprian Marinuţ

Sportivii de la cele două cluburi devene au obţinut rezultate valoroase la competiţiile de „submission grappling” şi kick-box la care au participat la Timişoara şi Băile Herculane.

Unul, dar… perfect
Hypergym Deva a avut un singur reprezentant la competiţia de submission grappling (un fel de arte marţiale mixte, fără lovituri de pumn şi picior, unde se utilizează tehnici de judo, jiu-jitsu brazilian şi sambo) de la Timişoara, organizată de clubul sportiv „Guerilla Fight”. Mugurel Petruţiu, coordonatorul secţiei Sambo Combat de la Hypergym, a luptat aproape perfect, dovadă că a câştigat toate cele trei partide disputate în cadrul categoriei 80 kilograme, fără să piardă nici măcar un punct. „I-am învins pe Alexandru Popa, Adrian Cotoară şi Alin Vasile, toţi de Guerilla Fight Timişoara. Turneul a fost util, fiind un test excelent în vederea participării la Campionatul Naţional Sambo Combat, care va avea loc în perioada august – septembrie”, a spus Mugurel Petruţiu.
Clubul Gladyator’s Deva s-a prezentat la aceeaşi competiţie, la care au participat cluburi din Timişoara, Deva, Constanţa şi Arad, cu trei sportivi. Claudiu Florescu (ctg. +95 kg) a obţinut locul I, iar Răzvan Sălăşan (ctg. +95 kg) şi Alexandru Cheţe (ctg – 95 kg) s-au situat pe locul trei.

Trei victori şi trei eşecuri
Sportivii de la Gladyator’s Deva au luptat, tot în week-end, la Concursul Intercluburi de kick-box, desfăşurat la Băile Herculane. Doi dintre ei, Marian Stănescu (ctg. 70 kg, 18 ani) şi Mehmet Arsan (ctg. 70 kg, 16 ani), au câştigat prin K.O., după ce şi-au trimis adversarii în lumea viselor, iar Daniel Brădiştean (ctg. 30 kg, 11 ani) s-a impus printr-o victorie la puncte. Alţi trei „gladiatori” au pierdut, la mare luptă. Paul Găluşeanu (ctg. 70 kg, 21 de ani) a cedat la un singur punct diferenţă, iar Andrei Mihăilă (ctg. 70 kg, 21 de ani) şi Sorin Oltean (ctg. 80 kg, 16 ani) au fost învinşi după partide în care au opus o rezistenţă dârză.

One thought on “Hypergym şi Gladyator’s se bat bine la „full contact”

  • anrei mihaila .. cel din poza .. a fost trecut cu varsta de 17 ani .. a luptat cu mn .. la juniori .. si el are 21.. da tot a luat batae :)))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura