Sport

Hunedorenii, vicecampioni zonali la Turneul „Gh. Ola”

Ciprian Marinuţ11 x 1 fc hd echipament rosu

Echipa generaţiei 2006 a clubului FC Hunedoara a pierdut, dramatic, la penaltiuri, finala etapei zonale a Turneului „Gheorghe Ola”, desfăşurată ieri, la Timişoara. Micuţii fotbalişti antrenaţi de Daniel Haidiner au fost învinşi cu 4-5 (0-0) de CSS Caransebeş, însă au obţinut titlul de vicecampioni zonali şi două trofee individuale.
Generaţie performantă
Componenţii generaţiei 2006 de la FC Hunedoara au demonstrat încă o dată că au stofă de fotbalişti. După ce în vară s-au clasat pe locul doi la Turneul Internaţional de la Clinceni, jucătorii pregătiţi de Daniel Haidiner au repetat performanţa la turneul zonal al memorialului „Gheorghe Ola”, desfăşurat în zilele de 1 şi 2 decembrie, la Timişoara.
Hunedorenii au ocupat locul întâi în grupă, după ce au învins, marţi, cu 3-1 echipa Academia de Fotbal Gică Popescu şi au dispus,  ieri, cu 1-0 de Viitorul Arad. Câştigarea grupei le-a dat dreptul de a juca finala turneului cu câştigătoarea celeilalte grupe, CSS Caransebeş, care devansase echipele Luceafărul Drobeta Turnu Severin şi ACS Poli Timişoara. În ultimul act, nici una dintre echipe nu a reuşit să marcheze, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Pentru desemnarea câştigătoarei s-a recurs la loviturile de departajare, probă la care hunedorenii au fost învinşi cu 4-5. În ciuda pierderii finalei, doi jucători ai FC Hunedoara au fost răsplătiţi cu premii individuale. Astfel, Achim Mario Fabian a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar Rareş Trică a primit titlul de cel mai bun mijlocaş. „Rămânem cu mândria de a fi vicecampionii întregii regiuni şi cu obţinerea titlurilor de cel mai bun jucător al turneului de Achim Mario Fabian şi cel mai bun mijlocaş de către Rareş Messi Trică. Felicitări copiilor şi antrenorului Daniel Haidiner!”, a notat Alin Barna, preşedintele FC Hunedoara, pe contul personal de Facebook.
Campioni judeţeni
FC Hunedoara este campioană judeţeană a competiţiei „Gheorghe Ola”, după ce a devansat echipele CFR Simeria (antrenor Florin Danciu) şi Şcoala Jiul Petroşani (antrenor Damian Militaru). La etapa judeţeană a întrecerii au participat 11 cluburi şi asociaţii sportive, respectiv: CFR Simeria, CSA Aurul Brad, FC Hunedoara – cu două echipe, CSM Dacia 2010 Orăştie, Şcoala de fotbal Jiul Petroşani, CS Inter Petrila, ACS Victoria Călan, AS Sorii Junior`s Lupeni, FC Cetate Deva şi AS Universitatea Petroşani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura