Hunedorenii specialişti în IT pot găsi un loc de muncă bine plătit

18 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Specialiştii IT din judeţul nostru  au posibilitatea ca la finalul unei zile de testare a abilităţilor şi cunoştinţelor de programare să obţină contracte plătite cu 100.000 de dolari pe an, prin colaborarea cu o companie internaţională care oferă servicii pentru sisteme complexe din domeniul bancar, aviaţie sau telecomunicaţii din întreaga lume.
În 22 aprilie, de la ora 10, la hotelul Radisson Blu, din Bucureşti, Calea Victoriei 63-81, va avea loc un eveniment organizat de compania Crossover România, la care sunt aşteptaţi la interviuri specialişti în IT, în vederea recrutării şi semnării de contracte cu firme de renume din ţară şi din lume, care asigură salarii şi de 100.000 de dolari pe an.
Pe durata zilei, cei care se înscriu vor fi implicaţi în teste care le vor evalua atât competenţele profesionale, cât şi comportamentul în comunicare şi rezistenţa la muncă în condiţiile unor proiecte care se derulează contra-timp. Cei care nu sunt selectaţi pentru un job au alte beneficii în urma acestor evenimente. Dincolo de faptul că pot câştiga premii în obiecte (laptopuri, tablete, telefoane de ultimă generaţie), îşi pot stabili nivelul de profesionalism conform unor standarde internaţionale şi pot afla care este valoarea abilităţilor pe care le au în domeniul IT.
Următorul eveniment organizat de Crossover, o companie internaţională cu sediul central în Austin, Texas, va fi organizat la Cluj-Napoca. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un pensionar din Hunedoara şi-a recuperat banii uitaţi în bancomat. O poliţistă locală isteaţă şi cinstită!

Un hunedorean de 67 de ani care a uitat să ridice banii din fanta unui bancomat, amplasat pe peretele exterior...

Penalizări pentru întârzierile la plata obligaţiilor fiscale către bugetul local

Mai mult de jumătate dintre deveni, dar şi firmele care activează în municipiul Deva şi-au achitat obligaţiile fiscale către bugetul...

Bulina neagră, 19.04.2017

Monica Georgescu, fostul director general al DGASPC Hunedoara Pentru că nu a avut câştig de cauză la prima instanţă, contestaţia...

Închide