Sport

Hunedorenii, cei mai sportivi dintre TSD-işti

Ciprian Marinuţ

Tinerii din organizaţia TSD a comunei Şoimuş, care au reprezentat judeţul Hunedoara la Trofeul Naţional „Delta Dunării”, au fost pe podium în trei dintre cele cinci competiţii sportive desfăşurate pe plaja de la Sulina.

Campioni la fotbal şi atletism, vicecampioni la volei
Hunedorenii au fost vedetele competiţiilor sportive care s-au desfăşurat cu ocazia cursurilor „Şcolii de vară” a Tinerilor Social Democraţi, care au avut loc recent, în Delta Dunării. TSD-iştii din organizaţia comunei Şoimuş, supervizaţi de preşedinta organizaţiei judeţene Hunedoara, Natalia Intotero, au câştigat campionatele de fotbal şi cursele de atletism şi s-au situat pe locul doi în competiţia de volei. „Echipa noastră, formată din Ovidiu Pîrva, Claudiu Bodea, Dorin Oprean, Dorin Maier, Daniel Gherga, Felician Brîneţ, Alin Trif, Diana Vasiu, Nicoleta Avram, Loredana Oprean, Roxana Fluieraş, Ana Maria Henţ şi Andra Danciu, a câştigat finala campionatului de fotbal în faţa formaţiei judeţului Bistriţa Năsăud, cu scorul de 2-1. Tinerii din comuna Şoimuş s-au impus şi în cursele de ştafetă 4×50 de metri, iar în finala turneului de volei, echipa din Şoimuş a fost învinsă de cea a judeţului Galaţi. Reprezentantul nostru în concursul de darts a ocupat locul nouă din 50 de concurenţi, iar singura competiţie la care nu am participat a fost cea de pescuit. La turneul naţional Delta Dunării, au concurat tineri din 24 de judeţe”, a spus Ramona Bodea, reprezentanta organizaţiei TSD Şoimuş.
Prezenţa tinerilor hunedoreni la trofeul „Delta Dunării” a fost sprijinită de deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinta TSD Hunedoara, Natalia Intotero, şi primarul comunei Şoimuş, Dorel Logojan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura