HUNEDORENII, ABANDONAŢI DE GUVERNUL LIBERAL

Nu era suficient că au decis să vândă Termocentrala Mintia pentru interese private sau că vor să concedieze sute de hunedoreni de la CFR, lăsând familiile acestora fără un venit decent. Nu le-a ajuns nici când au lăsat devenii fără apă caldă. Acum, liderilor de dreapta le-a mai venit o idee.
Săptămâna aceasta, 65 de localităţi din judeţul Hunedoara au fost înştiinţate de către Guvern că sumele venite prin Pro­gramul Na­ţional de Dezvoltare Locală s-au epuizat. Pe scurt, s-a tăiat finaţarea! Ce înseamnă asta? Gata cu lucrările pentru canalizare, barieră pe drumurile care erau în curs de refacere şi lacătul pus pe pro­iec­tele de modernizare atât de vitale pentru comunitate.
Cu toate că premierul se bate cu pumnii în piept că avem o creştere economică extraor­dinară, că PNL şi USR-PLUS ştie să guverneze, se pare că tot nu se găsesc bani pentru ceea ce contează cu adevărat: infrastructura, să­nă­tatea şi educaţia. Din contră, aceşti habarnişti ai administraţiei au decis să taie şi ce s-a fi­nanţat anterior.
Iar acum, tot ei mai au tupeul să vină în comunităţile pe care le-au abandonat şi să vă ceară vouă, cetăţeni oneşti şi muncitori, votul lor de încredere la alegerile de duminică. Oare, stimaţi hunedoreni, aşa tratează gu­ver­nul şi judeţul Sibiu al preşedintelui Iohannis? La fel sunt marginalizaţi, când vine vorba de finan­ţări, şi autorităţile din Cluj sau Oradea? Nu. Pentru ei se găsesc mereu resurse ma­te­riale. În viziunea PNL şi USR-PLUS, voi nu me­ritaţi.
Alături de echipa PSD Hunedoara, voi con­tinua să lupt în Parlamentul României, din opo­ziţie, pentru a corecta aceste nedreptăţi. Fac apel pe această cale către toţi parla­men­tarii hunedoreni ca săptămâna viitoare, când va avea loc votul pentru moţiunea de cenzură, să voteze după conştiinţă! Fiecare vom da soco­teală la finalul mandatului nu doar pentru activitatea parlamentară, ci şi pentru guvernele pe care le susţinem. De accea, cred că un guvern care îşi bate joc de oameni trebuie să plece acasă, iar pentru asta este nev­oie ca toţi colegii parlamentari din judeţ, in­diferent de culoarea politică, să ţină la oa­meni şi să voteze moţiunea de cenzură.

Natalia-Elena INTOTERO,
deputat PSD de Hunedoara

One thought on “HUNEDORENII, ABANDONAŢI DE GUVERNUL LIBERAL

  • 24 iunie 2021 la 18:07
    Legătură permanentă

    Ha ha haaaaaa, ha ha ha haaaaa, cine vorbeste, gurista furtului national care se numeste psd. Pai cine a inchis mine si fabrici timp de 30 de ani, in care ati furat pe ruptelea si ati avut in functii cheie de conducere pe toti incompetentii pusi pe pile. Iar rezultatele se vad si acu. Centrala Mintia era deci o chestiune de timp, nu mai era cum sa fie salvata. Bagati-va deci degetul cu care aratati la pnl, in fund, dupa care in gura, ticalosilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.