Politica si administratie

Hunedorencele din UDMR au propria organizaţie

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVolodia Macovei

După ce, la congresul UDMR de la sfârşitul lunii martie 2013, s-a acceptat posibilitatea de a fi constituite organizaţii de femei în formaţiune, judeţul Hunedoara a reuşit, deja, să-şi înfiinţeze propria organizaţie.
Hunedoreanca Aranka Takacs, care s-a ocupat de constituirea organizaţiilor de femei UDMR în judeţele Hunedoara, Sibiu şi Caraş Severin, a declarat că organizaţia din judeţul nostru a fost constituită în 6 septembrie şi urmează să aibă loc şi o conferinţă naţională de constituire. „Cele 28 de organizaţii judeţene de femei vor fi reprezentate la Conferinţa Naţională ce va avea loc în 28 septembrie, la Cluj Napoca, de 190 de delegate, şase dintre ele fiind din judeţul Hunedoara. Ne-am dorit să facem astfel de organizaţii, pentru a da posibilitatea de a se implica politic tuturor femeilor din UDMR care îşi doresc să îmbine viaţa de familie cu cea în slujba comunităţii”, spune Takacs Aranka.
Preşedinta organizaţiei de femei a UDMR din judeţul Hunedoara este Kun-Gazda Kinga-Viola (foto), profesoară de maghiară la Colegiul „Teglas Gabor” din Deva. „Faptul că mi s-a oferit această şansă mi-a demonstrat că munca mea de profesoară este importantă pentru comunitatea maghiară. Dorim să ne implicăm activ şi să organizăm cât mai multe acţiuni folositoare pe plan local şi judeţean”, a declarat preşedinta hunedorencelor din UDMR.

4 comentarii la „Hunedorencele din UDMR au propria organizaţie

  • Motule
    Asta-i criteriul pentru concursuri de miss, dar la noi nu conteaza.

  • Motule mare prost mai esti ma ,mai bine ii luau ungurii capul lu tactu mare si acum aveam un bou in minus …………….cat despre doamna presedinta VIOLA ce sa zic ii doresc „succesuri”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura