Hunedoreanul Victor Leu, implicat într-un accident rutier

8 septembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

   Victor Leu8153Azi, luni, în jurul orei 15.00, cunoscutul om de afaceri din Hunedoara, Victor Leu (foto), directorul general al companiei ICSH din acelaşi municipiu, a fost implicat într-un accident rutier pe drumul judeţean care leagă Hunedoara de Deva.

    Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţie, acesta conducea autoturismul pe direcţia de deplasare dinspre Deva spre Hunedoara, iar la intersecția cu strada Țelinii, din localitatea Cristur, pentru a evita coliziunea cu un autoturism al cărui conducător auto intenționa să vireze la stânga, pe strada amintită, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism, condus regulamentar de o femeie în vârstă de 37 de ani, din județul Constanța. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto care circula regulamentar. Acesta a fost dusă la spital, dar nu a rămas internată. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

      Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Victor Leu a confirmat accidentul în care a fost implicat, în versiunea comunicată de Poliţie. Pe de-o parte era supărat că i s-a întâmplat aşa ceva, dar pe de alta era, totuşi, bucuros, că atât femeia din autoturismul lovit de el, cât şi el n-au fost accidentaţi mai grav. (Mircea Crivăţ. – Sur03accidentsa foto: Hunedoara Liberă)

 

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Serbările Naţionale de la Ţebea, la fel ca în fiecare an. Ceremonial sobru, băi de mulţime cu aplauze şi huiduieli

La fiecare început de septembrie, românii se adună la mormântul lui Avram Iancu, pentru a-i comemora trecerea în nefiinţă. Un...

A crescut numărul biletelor de tratament pentru pensionari

De la începutul anului şi până în prezent, la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Hunedoara au fost depuse 7.200 de...

Pensionari din Hunedoara, pe Transfăgărăşan

În urmă cu câteva zile, Liga Pensionarilor din municipiul Hunedoara a organizat o excursie de două zile pe traseele Transalpina...

Închide