Eveniment

Hunedoreancă, înşelată de falşi medici

Adriana Năstase
 
Un cuplu de falşi medici călătorea cu trenul prin ţară, convingând diverse persoane să cumpere loţiuni şi unguente „extrem de folositoare”, recomandate de ei contra unor sume mari de bani.
Femeia, din Petrila, i-a întâlnit pe escroci într-un compartiment al trenului personal care, leagă localitatea Războieni de Târgu Mureş. Potrivit poliţiştilor, hunedoreanca le-a povestit printre altele, că se deplasează în municipiul Târgu Mureş la o clinică de cardiologie.
Consult sumar pe loc
Imediat, bărbatul, care s-a prezentat a fi medic cardiolog i-a oferit cartea lui de vizită, iar partenera lui s-a prezentat ca fiind psiholog şi i-a sugerat victimei că a avut noroc întâlnind într-un asemenea context, tocmai persoanele de care are nevoie.
„Falsul medic i-a efectuat hunedorencei chiar un consult sumar, urmat de o prescripţie verbală a unor tratamente cu unguente, pe care „întâmplător” le avea asupra lui. El i-a propus femeii să achiziţioneze produsele, menţionând că medicamentele nu sunt disponibile în farmacii, fiind folosite numai în spitalul unde lucrează. Victima a cumpărat şase cutii cu unguent, contra sumei de 300 de lei, însă, după ce a coborât din tren, a observat că acestea au aceeaşi formă şi culoare, chiar dacă purtau inscripţii pentru diferite afecţiuni, iar în interiorul acestora unguentul avea acelaşi aspect, culoare şi miros. Realizând că este victima unei escrocherii, doamna respectivă a anunţat Poliţia”, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române. Escrocii au fost reţinuţi în gara din Tg. Mureş, de poliţiştii Serviciului de Transporturi Feroviare. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, din Călăraşi, şi femeia, în vârstă de 44 de ani, din Alba, vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru înşelăciune.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura