Hunedorean implicat în violarea unei tinere

31 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Adriana Năstase

Trei bărbaţi veniţi cu un circ în Staţiunea Saturn au fost arestaţi preventiv, după ce în urmă cu două săptămâni au violat şi tâlhărit o tânără din Mangalia.
Potrivit inspectorului Radu Croitoru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, Beniamin Viorel Badiu, de 21 de ani, din Hunedoara, Sebastian Cristian Molnar, de 19 ani, din satul mureşean Singer, şi Adrian Dragomir, de 34 de ani, din Izvoare, judeţul Dolj, au venit în această vară, cu un circ, în Staţiunea Saturn.

I-a furat fetei telefonul mobil
În noaptea de 11 spre 12 august, cei trei au acostat o tânără de 21 de ani din Mangalia, în timp ce aceasta se întorcea de la serviciu, şi, sub ameninţarea unui cuţit, au dus-o într-un gang al unei locuinţe părăsite, unde doi dintre ei au violat-o. Cel de-al treilea nu a participat la viol, dar i-a furat victimei telefonul mobil. Cei trei au fost prinşi în urmă cu două zile, iar asupra unuia dintre ei, poliţiştii au găsit telefonul mobil al victimei. De asemenea, la locul de cazare al acestora a fost găsit şi cuţitul pe care l-au folosit la comiterea infracţiunilor de viol şi tâlhărie.  Badiu, Molnar şi Dragomir au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 29 de zile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Loviţi de o autospecialã SMURD

Un echipaj al SMURD Vulcan a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe DN 66A, în timp ce mergea la...

Oancea, reales preşedinte al PNL Deva

La Adunarea Generală de Alegeri, desfăşurată sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură din Deva, viceprimarul municipiului Deva, Florin...

Dreptatea din minutul 102

Mureşul Deva s-a mişcat cu suficient talent şi merita mai mult decât un eşec în meciul cu Gaz Metan Craiova,...

Închide