Hunedorean escrocat de bani prin metoda „cadoul de departe”

19 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Escrocii se dovedesc a fi persoane pline de imaginaţie, inventând în permanenţă noi metode de a înşela oamenii de bani, iar cele mai sigure victime, din câte se vede, sunt vârstnicii.
Zilele trecute, Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că un pensionar de 84 de ani a fost escrocat de suma de 3.100 de lei de către o persoană necunoscută. În timp ce se afla în zona unui complex comercial din municipiul Hunedoara, pensionarul a fost acostat de către un bărbat necunoscut care i-a spus că a primit un cadou „de departe”, trebuind să plătească pentru transport suma de 1.500 de lei.
În aceste condiţii, octogenarul i-a spus că nu are suficienţi bani la el şi că trebuie să meargă până acasă. Împreună s-au deplasat la locuinţa din Hunedoara, unde pensionarul a scos dintr-un dulap un portmoneu pe care l-a dat necunoscutului, care a început să numere banii şi în acelaşi timp, a fugit din apartamentul victimei. Potrivit IPJ Hunedoara, în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru înşelăciune, prejudiciul declarat fiind de 3.100 de lei, fiind făcute cercetări pentru identificarea şi prinderea autorului. Săptămânile trecute, alte persoane vârstnice din municipiile Deva şi Hunedoara au fost înşelate de bani, prin alte metode practicate de escroci. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aplicaţia săptămânii: Louvre

Cel mai mare muzeu de istorie şi artă din Franţa şi unul dintre cele mai importante muzee din lume, cu...

Zona de Centru şi de Vest a României, prioritară pentru europarlamentarul Victor Negrescu

Într-un discurs susţinut în plenul Parlamentului European, eurodeputatul Victor Negrescu (foto) a dat asigurări că va face în continuare toate...

Tichete de masă şi salarii compensatorii plătite de CEH

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara anunţă o veste bună pentru salariaţi, dar şi pentru disponibilizaţii de la această societate. Astfel, vineri,...

Închide