Hunedorean dispărut în Germania

8 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Familia unui bărbat plecat la muncă în oraşul Dortmund din Germania nu mai ştie nimic de el încă dinainte de Crăciun. Soţia hunedoreanului a cerut sprijin poliţiştilor, iar aceştia încearcă să-l găsească.

Bărbatul se numeşte Gabriel-Petrică Ionaşcu (foto), are 46 de ani şi este din municipiul Hunedoara. Soţia lui le-a spus poliţiştilor că în data de 13 decembrie 2019 a plecat la muncă în Germania, în localitatea Dortmund, la un abator, unde a şi fost cazat în perioada care a urmat. Apoi, din data de 21 decembrie n-a mai primit nici o veste de la el. ”Hunedoreanca a mai precizat că, din acest motiv, şi-a contactat o rudă care lucra la acelaşi abator cu soţul ei şi a aflat că este posibil ca soţul, în data de 21.12.2019, să se fi deplasat la un local situat în localitatea Dortmund.
Prin urmare, femeia a solicitat sprijin poliţiştilor pentru găsirea soţului ei, precizând că acesta are următoarele semnalmente: circa 1,85 m înălţime, constituţie atletică, păr şaten, calviţie, ten închis”, potrivit IPJ Hunedoara. Oamenii legii au demarat activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, care a fost dat deja în urmărire naţională.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion spune:

    E adevărat ca a fost omorât ? Iar cei doi criminali erau din HUNEDOARA ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CEH merge spre faliment, dar ministerul înfiinţează un nou post de conducere!

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a găsit soluţia pentru a scoate Complexul Energetic Hunedoara din criză. A înfiinţat un nou post...

Adolescentul care şi-a violat sora rămâne după gratii

Minorul de 16 ani, din municipiul Vulcan, care şi-a violat sora în vârstă de 10 ani, rămâne după gratii pentru...

Ministrul Finanţelor vrea să dea oameni afară, sindicaliştii vor să angajeze

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu (foto), a declarat că urmează concedieri masive în sistemul bugetar. Iar sistemul finanţelor nu este ocolit...

Închide