Hunedorean condamnat pentru tentativă de omor, prins după 16 ani, în Turcia

2 mai 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Individul se ascundea în Turcia şi a reuşit timp de 16 ani să se sustragă autorităţilor române. Bărbatul a fost adus în ţară şi încarcerat pentru a-şi executa pedeapsa.

Ioan Bolfa a fost condamnat în anul 2001 la opt ani de închisoare pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat o persoană cu un cuţit. Acesta a fost adus în România, din Turcia.
„Pe numele acestuia, Tribunalul Hunedoara a emis, în anul 2001, un mandat de condamnare la pedeapsa de 8 ani închisoare pentru tentativă la omor. În fapt, instanţa de judecată a reţinut în sarcina bărbatului că, la data de 2 iunie 1998, l-a agresat cu un obiect contondent pe un alt bărbat, cauzându-i leziuni ce i-au pus viaţa în pericol”, a precizat Poliţia Română.
Bărbatul figura în categoria „most wanted” a persoanelor urmărite de Poliţia Română, fiind inclus în mai multe operaţiuni globale de Infra Red ale Interpol de capturare a celor care se sustrag punerii în aplicare a mandatelor internaţionale.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Bilbo spune:

    Pera la dat in git.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Devean prădat de bijuterii

Un devean de 31 de ani a ajuns în spatele gratiilor, după ce a furat dintr-o locuinţă bijuterii în valoare...

Accident mortal lângă Haţeg

Un bărbat de 34 de ani din Haţeg a sfârşit tragic, după ce a urcat la volanul maşinii fără a...

Festivalul-Concurs „Drăgan Muntean“, la ediţia a VI-a

În memoria marelui doinitor al hunedorenilor, joi şi vineri, Consiliul Judeţean Hunedoara şi Centrul de Cultură şi Artă al judeţului...

Închide