Actualitate

Hunedoara renaşte cu ajutorul investitorilor

 – Interviu cu Bende Barna-Gavril –

Ce obiective prioritare intenţionaţi să puneţi în practică după preluarea mandatului de primar, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor?
Trebuie identificate în primul rând problemele oamenilor, trebuie să le oferi acestora serviciile de care au nevoie. Sunt un tip pragmatic, am un simţ practic extrem de dezvoltat. Când pornesc pe un drum, ştiu că orice ar fi, trebuie să merg înainte. Am proiecte bine gândite, de la proiecte de infrastructură, proiecte pentru revigorarea turismului şi până la proiecte pentru oamenii cu iniţiativă, care îşi doresc să aibă un viitor în Hunedoara sau proiecte sociale în care se poate implica întreaga comunitate. Am încercat să găsesc soluţii în funcţie de priorităţile hunedorenilor. Vreau să le dau şansa să se dezvolte, să crească în oraşul lor, vreau să îi implic în viaţa comunităţii, să dezvolt un spirit de echipă, o mândrie de hunedorean, de care mulţi dintre noi am uitat.

Care ar fi, în opinia dumneavoastră, proiectele ce trebuie implementate, pentru a rezolva problemele cetăţenilor, ale comunităţii în general?
Hunedoara, la această oră, are o infrastructură precară, care necesită reabilitare, modernizare şi extindere. Pot să vă spun doar că îmi doresc ca la următoarele alegeri electorale, să nu se mai ridice astfel de probleme. Cred că în secolul 21, într-o ţară europeană, nu avem voie să ne scuzăm că nu avem drumuri bune. Nu există scuze pentru gropile din asfalt, pentru lipsa canalizării, pentru lipsa unei infrastructuri, care să asigure bunul mers al lucrurilor.
Ne propunem reabilitarea drumurilor aflate în gestiunea autorităţii publice locale. În acest sens, vom continua proiectul deja început, însă nu dorim să ne oprim doar aici, întrucât nu doar marile bulevarde din municipiu e necesar să fie reabilitate, ci să analizăm fiecare stradă, alee, intrare, parcare, trotuar etc. Una dintre realităţile din municipiul Hunedoara este faptul că zonele verzi, în cea mai mare majoritate, nu sunt îngrijite. De asemenea, considerăm că spaţiile de agrement sau locurile de joacă sunt absolut insuficiente.
O altă problemă o reprezintă aspectul inestetic dat de reţelele aeriene de transport a energiei, precum şi reţelele de telefonie, cablu şi internet. Se impune abordarea unor soluţii subterane pentru aceste reţele, în zonele în care este accesibil acest lucru.
Aceste aspecte sunt o prioritate pentru mine şi echipa mea. Nu ne permitem nici o zi de întârziere. Sunt doar o parte dintre proiectele pe care le am, întrucât sunt foarte multe de făcut în Hunedoara. Ce îmi doresc este să am un dialog permanent cu cetăţenii oraşului, astfel încât, împreună, să putem identifica toate problemele existente şi să putem duce la bun sfârşit proiectele necesare pentru a renaşte Hunedoara. (B.S.)

5 comentarii la „Hunedoara renaşte cu ajutorul investitorilor

  • Da,Acest Bende Barna Gavril, jumatate roman, jumatate ungur, este un profesionist, un manager si administrator adevarat. Aveti incredere in el si veti vedea ca ati facut ceea ce trebuie. Uitati-va la campania curata si cinstita pe care a facut-o desi, va asigur, avea ce spune,daca ar fi vrut. Uitati-va la domnul Arion si judecati singuri. Manele, slapi, manele, cani, miloaga, lipsa de proiecte clare ci numai abureli (plaja la Cincis, piscine pe terenurile privatilor de la Valea Seaca, Casa Pensionarilor in cladirea unui privat care nici gand nu are sa vanda sau sa cedeze acest imobil), manele, tiganii, o televiziune care a avut un singur scop, sa instige la ura si discriminare. Hada? Care a impartit costume, treninguri Adidas, ceasuri, in disperarea sa, crezand ca mai prinde un vot, stiind ca in urma sondajului facut in bisericile neoprotestante, domnul Bende ii surclaseaza cu un scor de 2,5/ 1 ? Dragi hunedoreni, fiti inteligenti si nu va mai lasati influentati de acesti oameni!

  • 1)Rog hunedorenii sa participe in numar mare la vot spre a dilua eventualele fraude,mituiri etc ,Nu lasati altii sa aleaga pentru dumneavoastra !
    2)Judecati candidatii dupa fapte(profesional si administrativ) nu dupa promisiuni (vezi promisiuni Arion 2008 :))) !

  • PAI SI CU LOCURILE DE MUNCA CE NE FACEM BAI DOCTORE???!?!?!?! NICIUNDE NU AI POMENIT DE ATRAGEREA DE INVESTITORI, TI-AM CITIT TOATE DECLARATIILE, INTERVIURILE, APARITIILE LA TELEVIZOR SI NU AI ZIS NIMIC DE ATRAGEREA INVESTITORILOR, DE LIPSA LOCURILOR DE MUNCA??? ASTA E PRIORITATEA NUMARUL 1 A HUNEDOAREI!!!

  • Hunedoreanul, tu cred ca nu traiesti in Hunedoara, si te uiti doar la OTV… :))))))))))) …afla ca doctoru’ a avut si intalniri cu oameni de afaceri, publice, si emisiuni dedicate acestui subiect…nu a fluturat chinezi in valijoare…

  • daca da drumul proiectelor viabile, vin si locurile de munca, asta pt.cei ce nu au inteles proiectele, deci vin vremuri mai bune, chiar si fara plaja privata.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura