Hunedoara: Continuă modernizarea Bulevardului Corvin

În municipiul Hunedoara conti­nuă în ritm susţinut lucrările de rea­bilitare şi moder­ni­zare a stră­zilor şi bulevardelor. De fapt, chiar dacă a fost campanie electorală şi ale­geri, aceste lucrări nu s-au oprit deloc.
Acum au început lucrările pe Bulevardul Corvin, pe tronsonul situat între Strada Avram Iancu şi Bulevardul Dacia. Suprafaţa totală care va fi reabilitată, cuprinzând carosabil, parcări şi trotuare, este de 5.529 metri pătraţi, cu 80 de locuri de parcare.
„Am trecut printr-o campanie electorală, ale­gerile locale şi învestirea noului consiliu local, însă nu ne-am oprit niciodată din mun­că. Pro­iectele pentru dezvoltarea Hunedoarei trebuie să con­tinue, iar asta se poate ve­dea pe şan­tierele din oraş. Bule­vardul Corvin a be­­neficiat de o re­a­bi­li­tare pe jumătate, doar por­ţiunea pe care am trans­format-o în pie­to­nală a fost refă­cută complet, iar acum a ve­nit şi rândul celeilalte jumătăţi să intre în reabilitare totală. Le cerem scuze cetăţenilor care locuiesc în zonă şi operatorilor eco­nomici pentru disconfortul creat, însă la fel cum pie­to­nala Corvin a înflorit după ter­mi­narea lucră­ri­lor, sunt sigur că şi a­ceastă por­ţiune va deveni un nou «hotspot» al oraşului”, a declarat Dan Bobouţanu (foto), pri­marul reales al municipiului Hune­doara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.