Hunedoara are cei mai mulţi condamnaţi din ţară

Cristina Ghenea

Dacă în topul naţional al infracţionalităţii, Hunedoara s-a clasat pe locul I, nici la capitolul criminalitate, nu ne lăsăm mai prejos. Judeţul nostru este cap de listă în topul celor mai multe persoane condamnate definitiv de instanţele judecătoreşti.
Potrivit celor publicate pe site-ul Econtext, anul trecut, în judeţul Hunedoara, au fost condamnate 289 de persoane. Topul se referă la numărul de persoane condamnate definitiv, raportat la suta de mii de locuitori, în anul 2010. Astfel, avem în judeţ atât cele mai multe infracţiuni comise şi soluţionate, cât şi cei mai mulţi inculpaţi condamnaţi. De asemenea, şi de această dată, judeţele învecinate – Gorj şi Alba se află tot pe poziţii fruntaşe. În topul persoanelor condamnate definitiv, Hunedoara este urmată de Galaţi, Vaslui, Mehedinţi, Alba şi Gorj. Cât despre ultima poziţie din top, chiar dacă este greu de crezut, aceasta este ocupată de Ilfov, cu 103 persoane condamnate definitiv de către magistraţi.

One thought on “Hunedoara are cei mai mulţi condamnaţi din ţară

  • 26 octombrie 2011 la 12:13
    Legătură permanentă

    dovada clara ca asistenta sociala si autoritatile nu iau masuri in sprijinirea celor fara loc de munca ,asa au devenit infractori cetatenii ,pentru ca fura ca nu au ce manca ,nu au cu ce plati taxele si ratele la banci .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.