Hoţul de maşini, nici gând să se oprească

Maximilian Gânju

Individul care furase mai multe autoturisme pentru a-şi vizita iubita, la Orăştie, a comis-o din nou. De această dată a şi făcut praf una dintre maşini, după ce s-a izbit cu ea de un stâlp la Geoagiu.

Tânărul de 20 de ani, din Cugir, are la activ nu mai puţin de nouă autoturisme furate şi este cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis. Deşi a comis aceeaşi infracţiune imediat după ce a scăpat din mâinile anchetatorilor, tânărul a fost cercetat în continuare sub control judiciar. Acum are şanse mari să fie arestat, după ce poliţiştii au alertat Parchetul şi instanţa de judecată, cu privire la încălcarea condiţiilor măsurii preventive.
Deşi se afla sub control judiciar, individul a furat zilele trecute două autoturisme şi le-a condus fără permis până în Deva şi Geoagiu. ”Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 27/28.01.2018, în jurul orelor 01.30, folosind chei potrivite, tânărul ar fi sustras un autoturism ce aparţine unui bărbat din Cugir, pe care l-ar fi condus până în localitatea Geoagiu, judeţul Hunedoara, unde l-a avariat, intrând cu el într-un stâlp. Ulterior l-a condus până în localitatea Vinerea, unde l-ar fi abandonat şi de unde ar fi sustras un alt autoturism cu care s-ar fi deplasat până în Deva. La întoarcerea din Deva, tânărul a fost depistat de poliţişti, care au constatat că este acelaşi ce mai este cercetat pentru alte 3 furturi de autoturisme, în scop de folosinţă, comise de la începutul anului, din diverse locaţii din Cugir şi care are instituită măsura preventivă a controlului judiciar”, spun anchetatorii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.