Hoţul de la Castel a ajuns în puşcărie

14 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

Gabriel Gal, bărbatul acuzat că a furat 170.000 de lei din casieria Castelului Corvinilor, va sta trei ani şi şase luni în puşcărie.

Căutat de poliţişti
Ieri, la primul termen de judecată a căii de atac din dosar, Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins apelul faţă de hotărârea dată de prima instanţă. „Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Gal Gabriel împotriva sentinţei penale din data de 10 ianuarie 2018, pronunţată de Judecătoria Hunedoara. Definitivă”, a informat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia. Astfel, Gabriel Gal va avea de executat trei ani şi şase luni de închisoare pentru furt calificat, aşa cum a dispus Judecătoria Hunedoara. În plus, bărbatul va trebui să restituie Primăriei municipiului Hunedoara suma de bani furată din casieria Castelului Corvinilor. Ieri, după pronunţarea sentinţei definitive, Gabriel Gal nu s-a predat la Poliţie. Aşa că, poliţiştii nu l-au aşteptat, şi au mers în căutarea lui. Potrivit agentului şef Carla Strujan de la IPJ Hunedoara, bărbatul a fost prins ieri, în jurul orei 16.00 şi va fi predat la penitenciar.

Şi-a rupt piciorul sărind de pe zid
Reamintim cititorilor că în data de 2 mai 2017, casieria de la Castelul Corvinilor a fost spartă, iar banii, circa 170.000 de lei, constând în încasări de pe vânzarea biletelor de intrare, au fost furaţi. Suspectul, Gabriel Gal, a fost prins după cinci zile. Acesta a fost ridicat de poliţişti din Spitalul municipiului Hunedoara unde s-a internat din noaptea în care s-a dat spargerea, având un picior fracturat. Anchetatorii au arătat că toate probele pe care le au îl indică pe Gabriel Gal drept autor al faptei, acesta având pe numele lui şi antecedente penale.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Scandal şi boicot la votarea preşedintelui CECCAR Hunedoara

Votarea preşedintelui filialei CECCAR Hunedoara este, se pare, o misiune extrem de grea. Asta, pentru că, deşi a început în...

Studenţi de la Universitatea Petroşani, la Adunarea Regiunilor Europei

Doi studenţi merituoşi de la Universitatea din Petroşani, însoţiţi de un reprezentant al Consiliului Judeţean Hunedoara, participă, în perioada 15-18...

Gura lumii, 15.03.2018

Spun gurile rele că nişte constructori care au lucrat în urbea reşedinţă de judeţ au demonstrat că nu le pasă...

Închide