Hoţul care i-a spart apartamentul ex-primarului Devei, greu de prins

20 august 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

După aproape patru luni de când apartamentul fostului primar al Devei, Petru Mărginean, a fost prădat de hoţi, autorii faptei nu au fost prinşi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind în curs. ”Autorul nu a fost prins, dar există un cerc de suspecţi. Poliţiştii continuă cercetările în dosarul de furt calificat”, a declarat Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Reamintim că, în minivacanţa de 1 mai a acestui an, locuinţa lui Petru Mărginean a fost spartă de hoţi. În apartamentul fostului edil şef nu se afla nimeni. Hoţii au spart încuietoarea uşii de la intrare în apartament şi au furat bani şi bijuterii. Furtul a fost reclamat la poliţie în data de 1 mai, fiind deschis dosar penal pentru furt calificat. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Wili spune:

    Și nici nu o să-i prindă vreodată.Milițienii ăia care mai prindeau hoți, s-or pensionat toti.Acum suntem la mâna academicienilor cu studii înalte.Hales Baftalo Praleo !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Campanie de informare pentru creşterea siguranţei în traficul rutier

În perioada august – noiembrie 2018, la nivelul judeţului Hunedoara se va desfăşura campania de informare ”Responsabilitate şi Respect în...

Un candidat eliminat şi aproape 100 de absenţi la prima probă a Bac-ului de toamnă

La noi în judeţ, peste 350 de candidaţi s-au prezentat ieri la prima probă scrisă din sesiunea de toamnă a...

Bulina neagră, 21.08.2018

Bogdan Giurgiu, consilier local PER Hunedoara Pentru că a votat împotriva contractării unui împrumut pe care vrea să-l acceseze Primăria...

Închide