Hoţul care a furat din casa primarului din Cerbăl a fost prins

6 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Tânărul de 22 de ani, din Hunedoara, care a dat o spargere la casa primarului comunei Cerbăl, în urma căreia a reuşit să fure 35.000 de lei şi 400 de euro, a stat ascuns încă de la finele lunii iulie, însă în cele din urmă poliţiştii au dat de urma lui şi l-au încătuşat.
Potrivit anchetatorilor, individul cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă a avut şi un complice, un adolescent de 17 ani. „Fapta a fost reclamată prin Sistemul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către proprietarul locuinţei, care a sesizat Poliţia municipiului Hunedoara că, în perioada 28-30 iulie 2019, persoane necunoscute i-au furat din locuinţă mai multe sume de bani (35.000 lei şi 400 de euro). Poliţiştii au efectuat cercetări în acest caz şi au reuşit, în scurt timp, identificarea prezumtivului autor al faptei (care s-a sustras urmăririi penale), precum şi a unui minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Hunedoara, care a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tăinuire“, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Adolescentul va fi cercetat pentru tăinuire, iar tânărul de 22 de ani pentru furt, iar procurorii au decis să-i pună sub control judiciar. Cei doi mai sunt bănuiţi şi de alte infracţiuni, astfel că ancheta în cazul lor a fost extinsă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe 2

Biserică spartă de patru tineri din Valea Jiului

Patru suspecţi de furt din biserică au fost prinşi în urma unei razii organizate de poliţişti pe raza oraşului Uricani....

Anunţ Finanţe 1

Închide