Hoţii de cupru rămân în arest

22 martie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Cei 20 de bărbaţi acuzaţi că, anul trecut, au prădat combinatul de la Hunedoara, vor fi judecaţi în stare de arest. Decizia a fost luată, la sfârşitul săptămânii precedente, de magistraţii Judecătoriei Hunedoara.

Liberi sunt periculoşi

Decizia ca toţi cei implicaţi să fie judecaţi în stare de arest a fost motivată prin faptul că, aceştia prezintă riscul ca, odată eliberaţi, să comită şi alte infracţiuni. Totodată, şi că pedepsele prevăzute pentru faptele lor sunt mari, mai exact de patru ani, a fost încă un motiv pentru care magistraţii au decis rămânerea lor în stare de arest. Următorul termen de judecată a fost fixat pentru 18 aprilie.

Prejudiciu – 1 milion de lei

Inculpaţii sunt acuzaţi că la sfârşitul anului trecut, au săvârşit mai multe furturi de cupru, din combinatul de la Hunedoara, „pradă” valorificată apoi în centrele de colectare de materiale neferoase. Cu toate că, la începutul procesului, bărbaţilor li se imputa un prejudiciu de 300.000 lei, acum, valoarea furturilor ajunge un milion de lei. Până în acest moment, din paguba produsă de aceştia, nu a fost recuperat absolut nimic, la percheziţiile efectuate de oamenii legii, găsindu-se doar uneltele de care aceştia se ajutau pentru a comite infracţiunile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Un eurogol, o gafă… trei puncte

Mureşul Deva a avut nevoie de execuţia superbă a lui Sătmar, pentru a deschide scorul şi de gafa fostului corvinist...

„Anul tineretului maghiar”, lansat la Hunedoara

În acest week-end, la Hunedoara, s-a desfăşurat Conferinţa Naţională a Tineretului Maghiar, eveniment la care au participat 25 de reprezentanţi...

Handbal alb, rezultat negru

Cetate Deva a făcut cel mai „adevărat” joc din acest campionat şi a avut avantaj continuu în faţa ocupantei locului...

Închide