Hoţii care au prădat bisericile din Vulcan, prinşi de poliţişti

Maximilian Gânju

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Vulcan au efectuat o acţiune în urma căreia au identificat trei tineri, toţi din municipiul Vulcan (unul în vârstă de 19 ani şi doi minori în vârstă de 16 ani), cu privire la care efectuează cercetări privind comiterea unor infracţiuni de furt calificat.

Poliţiştii, în urma cercetărilor, au stabilit că aceştia, în perioada 2019-2020, au comis mai multe infracţiuni de furt calificat şi tentative la furt calificat din societăţi comerciale, biserici şi locuinţe, pe raza municipiului Vulcan”, a informat IPJ Hunedoara.
În vara anului trecut, cei trei au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Vulcan, de unde au furat băuturi alcoolice, iar în noaptea de Crăciun, anul trecut, au intrat în apartamentul unei femei, de unde au furat un laptop. În ianuarie anul acesta, tinerii au spart o biserică din Vulcan, de unde au sustras o sumă de bani, din “cutia milei”, iar din alt lăcaş de cult au furat două potire. Alte două biserici au fost vizate de hoţi în urma periplului lor, dar nu au reuşit să fure nimic din interior. O zi mai târziu au intrat într-o altă biserică şi au furat şi de aici „cutia milei“. Tinerii sunt suspectaţi şi de alte infracţiuni şi sunt cercetaţi penal pentru furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.