Actualitate

Hoţii au spart un magazin de telefonie mobilă

Hoţii au dat din nou lovitura în municipiul Hunedoara. Un punct de desfacere al unei companii de telefonie mobilă, situat pe Bulevardul Corvin, în plin centrul oraşului, a fost prădat ieri dimineaţă. Deocamdată, poliţiştii nu au reuşit să prindă autorii acestei fapte, cercetările fiind în curs de desfăşurare.

„Poliţiştii au fost sesizaţi în data de 19 septembrie, în jurul orei 04.00, despre un furt produs la un punct comercial din municipiul Hunedoara. Din primele cercetări s-a constatat că autorii au intrat prin efracţie în interiorul magazinului, spărgând un geam. Au fost furate mai multe telefoane mobile, valoarea estimată a prejudiciului ajungând la 9.000 de lei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În ultimele luni, în municipiul Hunedoara au avut loc alte două astfel de furturi. La începutul lunii mai, casieria de la Castelul Corvinilor a fost spartă, iar hoţul a plecat cu încasările de pe mai multe zile în valoare de 170.000 de lei. În acest caz, dosarul de furt calificat a fost trimis în judecată, învinuit de producerea faptei fiind Gabriel Gal, un bărbat din municipiul Hunedoara. O altă spargere s-a dat în iunie la o casă de schimb valutar situată în centrul municipiului, din seiful unităţii fiind furaţi 80.000 de euro, autorii furtului nefiind încă prinşi. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura