Furtuna a provocat pagube de peste 500.000 de lei doar la instituţiile publice

19 septembrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Autorităţile au încheiat evaluarea pagubelor suferite de instituţiile publice din judeţ în urma fenomenelor meteo extreme de duminică, 17 septembrie.

Din datele oferite de subprefectul judeţului, Dorel Bretean, în total, au fost constatate şi validate pagube în opt localităţi din judeţ, cea mai mare fiind în municipiul reşedinţă de judeţ. În principal, furtuna a afectat parţial sau în totalitate acoperişurile unor instituţii de învăţământ.
„Comisia înfiinţată ca urmare a ordinului prefectului a validat pagube în opt unităţi administrativ teritoriale, în valoare totală de 611.669 de lei: Deva – 558.000 lei, Baia de Criş – 3.190 lei, Bulzeşti – 7.584 lei, Crişcior – 2.580 lei, Hărău – 15.000 lei, Lăpugiu de Jos – 16.400 lei, Şoimuş – 7.600 lei şi Vaţa de Jos – 1.315 lei. Proiectul de hotărâre şi notele de fundamentare au fost transmise către Guvern şi, cel mai probabil, va fi supus aprobării în şedinţa de mâine (n. r. 20 septembrie) a Cabinetului. Banii vor fi acordaţi din fondul de urgenţă al Guvernului”, a declarat Dorel Bretean.
Comisia care a stabilit pagubele provocate de vijelie a fost formată din reprezentanţi ai ISU, IJC şi SGA Hunedoara. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Sa dispara panourile publicitare din intersectiile din Deva spune:

    E timpul sa dispara toate panourile publicitare mari din toate intersectiile din Deva.Se poate lasa cu dosar penal…impiedica vizibilitatea pietoni si traficului, risc de accidente si daca mai vine o furtuna pot rani sau omori pe cine ….aveti timp de 1 saptamana sa le inlaturati…nu se poate asa ceva , e o bataie de joc pt Deveni.
    Vezi panoul imens din intersectia liceului AUTO DEVA,CHIAR UN SOFER MI -a zis ce mult ii deranjeaza si obstructioneaza panourile din intersectiile din Deva amplasate de primaria Deva.Nu se vede culoare semaforului de multe ori si nici nu vezi masinile din anumite unghiuri ale intesectiilor. E risc maxim si penibil si nu cred ca vreun primar constient le va lasa acolo! Am incredere in Ovidiu Mot si Razvan Maris ca vor lua atitudine si ca sunt cu capul pe umeri trebuind sa ia atitudine in situatia aceasta.In plus cubul rotativ cu reclame de langa statuia lui Decebal arata nasol.intrebati cetatenii orasului…luati-l de acolo.intrebati argitectul orasului.Nu ne intereseaza banii care intra in conturile primariei prin reclame , ne intereseaza ca Deva sa fie frumoasa ca arhitectura si cetatenii ei sa se deplaseze in siguranta fprin intersectii .

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Hoţii au spart un magazin de telefonie mobilă

Hoţii au dat din nou lovitura în municipiul Hunedoara. Un punct de desfacere al unei companii de telefonie mobilă, situat...

Pedepse drastice pentru concubinii criminali

Judecătorii Tribunalului Hunedoara au ajuns la un verdict în dosarul celor doi concubini care şi-au ucis în bătaie fetiţa de...

Şeful Poliţiei judeţene, în proces cu jurnalistul Robert Vagner

Ieri, la Tribunalul Hunedoara a avut termen de judecată procesul în care comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto stânga), şeful...

Închide