Hoţii au dat iama la instalaţiile CFR dezafectate de la Săuleşti

Trei indivizi din Deva au fost prinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce furau cabluri de la instalaţiile de pe calea ferată din zona localităţii Săuleşti.
Cazul s-a petrecut în data de 12 septembrie, în jurul orei 22.00. Poliţiştii de la posturile de transport feroviar Simeria şi Deva patrulau prin zona pasajului de trecere la nivel cu calea ferată din Săuleşti şi i-au observat pe hoţi. Aceştia au tăiat mai multe bucăţi de cabluri, în lungime totală de 236 de metri, de la instalaţiile feroviare dezafectate ale unei magistrale CFR. Magistrala a fost dezafectată ca urmare a lucrărilor de modernizare a culoarului 4 – Paneuropean.
„Cablul secţionat a fost recuperat de către poliţişti, a fost măsurat bucată cu bucată, fiind predat Districtului CFR Simeria. Totodată, poliţiştii vor continua cercetările faţă de cei trei bărbaţi, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora. Cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 37 de ani au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă“, a transmis comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.