Actualitate

Hoţi prinşi cu ajutorul unui câine poliţist

Maximilian Gânju

Patru indivizi au fost surprinşi de un echipaj de poliţie în timp ce spărgeau o autoutilitară parcată pe o stradă din localitatea Petrila. Hoţii au încercat să fugă, însă câinele poliţiştilor, Zeus, le-a venit de hac.
Cei patru hoţi, trei din Petrila şi unul din Lupeni, s-au ales cu dosare penale pentru furt după ce au fost prinşi în flagrant de un echipaj al Poliţiei Petrila. Indivizii au ochit o maşină şi se pregăteau să fure lucrurile din ea când au fost descoperiţi de poliţiştii însoţiţi de un câine din rasa Ciobănesc German, folosit la patrulare. Oamenii legii i-au somat pe suspecţi, însă aceştia au încercat să-şi piardă urma, dar câinele le-a venit de hac. Zeus i-a ajuns din urmă pe trei dintre indivizi şi i-a ţinut culcaţi la pământ, până când poliţiştii i-au încătuşat.
„Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele celor patru hoţi, în vârstă de 13, 14, 20 şi 25 de ani, care aveau asupra lor bunurile sustrase (o geacă de piele, un încărcător de telefon, un modulator FM cu stick de memorie etc.), bunuri ce au fost predate persoanei vătămate”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara. Suspecţii sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura