Hoţi din Lupeni, săltaţi de mascaţi

18 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

A policeman simulates an arrest during national security day in Nice, southeastern France, October 8, 2011. REUTERS/Eric Gaillard (FRANCE – Tags: CRIME LAW)

Maximilian Gânju        

Trei tineri sunt cercetaţi pentru că au dat mai multe spargeri pe raza municipiului Lupeni, la societăţi comerciale, mai precis la două farmacii şi la câteva magazine alimentare.

Pentru prinderea lor a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor de la Serviciul Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara. Mascaţii au scotocit municipiul Lupeni şi au reuşit să pună mâna pe capul grupării, un tânăr de 25 de ani, din Lupeni, dar şi pe complicii lui.
”Poliţiştii din Lupeni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr în vârstă de  25 de ani, din localitate, despre care au stabilit că, în perioada 15.12.2016-14.01.2017, împreună cu alţi doi tineri din acelaşi municipiu, ambii în vârstă de 24 de ani, ar fi comis mai multe furturi din societăţi comerciale situate de pe raza municipiului Lupeni”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Capul grupării a fost reţinut iar poliţiştii au cerut instanţei de judecată să emită un mandat de arestare preventivă pe numele lui pentru infracţiunile de tentativă şi furt calificat. Ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi şi ei în stare de libertate, pentru complicitate la furt calificat şi tăinuire.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Percheziţii la Lupeni la falsificatori de carduri şi date bancare

Poliţiştii şi procurorii de la Crimă Organizată au efectuat ieri 30 de percheziţii domiciliare în cadrul unei acţiuni de destructurare...

Două foste devence vor continua în Liga Naţională de handbal feminin

Fostele extreme ale echipei Cetate Deva, Sonia Seraficeanu şi Denisa Şelever, şi-au găsit alte echipe după retragerea trupei alb-albastre din...

Visul unei campioane: „Vreau ca fotbal-tenisul să devină sport olimpic!”

La 23 de ani, Anamaria Gherghel (foto) este cea mai valoroasă sportivă din lume la fotbal-tenis, un sport în care...

Închide