Eveniment

Hoţi deghizaţi în zugravi

03 muncitorijpg

Dana Istudor

 Doi bărbaţi din municipiul Vulcan s-au deghizat în zugravi şi au spart un apartament, de unde au furat bijuterii şi bani în valoare de peste 200 de milioane de lei. Cei doi hoţi au fost şi filmaţi de către un localnic, după furt, care a prezentat poliţiei filmul, iar în urma investigaţiilor, oamenii legii au reuşit să-i identifice pe infractori.

Unul arestat, celălalt în urmărire naţională
Unul dintre ei a fost prins, iar celălalt este dat în urmărire naţională. „În urma efectuării cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că autorii au pătruns în apartamentul părţii vătămate printr-o fereastră lăsată deschisă de proprietari. Ioan V., de 26 de ani, a fost reţinut pentru  24 de ore, apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, fiind arestat”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Pe numele celuilalt hoţ, Dănuţ Bodea, de 52 de ani, a fost emis în lipsă mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, bărbatul fiind dat în urmărire naţională.
Cei doi au antecedente penale iar bunurile furate de ei nu au fost recuperate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de furt calificat, aceştia pot primi pedeapsa maximă, de până la 15 ani de închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura