EvenimentFlash

Hoţi de autoturisme, arestaţi

 

Spargere Hoti  Masina Fortare USA

Adriana Năstase

Poliţiştii hunedoreni au destructurat o grupare infracţională, specializată în furturile din şi de autoturisme, compusă din cinci membri, toţi din municipiul Hunedoara, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani.
În baza informaţiilor deţinute, oamenii legii au efectuat şapte percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor şi ale altor persoane din anturajul acestora. Astfel, s-au descoperit şi ridicat mai multe bunuri provenite din furturile infractorilor. Cei cinci sunt autorii a zeci de furturi de autoturisme şi din maşini, în perioada martie-septembrie 2009, pe raza localităţilor Hunedoara, Orăştie, Călan şi Simeria, producând un prejudiciu total de peste 50.000 de lei.

 
Liderul grupării, găsit mai târziu
Membrii grupării, Cosmin A., de 18 ani, Daniel C., de 18 ani, Petre B., de 22 de ani, toţi trei fără ocupaţie şi fără antecedente penale şi Alexandru A., de 19 ani, cunoscut cu antecedente penale, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Pe numele liderului grupării, Dumitru A., de 19 ani, din Hunedoara, fără ocupaţie, fără antecedente penale, a fost emis de către instanţă mandat de arestare în lipsă, acesta fiind depistat de poliţişti ieri, şi dus în arestul IPJ Hunedoara. Cei cinci suspecţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, încredinţarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, de către o persoană ce nu posedă permis.
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a grupării.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura