Hoţ prins de un poliţist aflat în timpul liber

21 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţistul din Hunedoara l-a văzut pe suspect că a forţat uşa unei locuinţe şi şi-a chemat colegii în sprijin. Hoţul a fost prins în flagrant, în timp ce-şi îndesa într-o sacoşă de rafie prada.
„Patrulele de siguranţă publică au intervenit la faţa lo­cului, poliţiştii reuşind să surprindă în flagrant, în interiorul locuinţei respective, un hunedorean în vârstă de 64 de ani, care a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Hune­doara, pentru cercetări. Poliţiştii au stabilit că băr­batul a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de acces şi a sustras mai mul­te bunuri, pe care le-a pus într-o plasă de rafie, cu scopul de a le fura. Activitatea infracţională a fost întreruptă de poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În acest caz, sesizarea a fost făcută chiar de către un vecin al părţii vătămate, un poliţist aflat în timpul liber, care a su­pra­vegheat zona până la sosirea echipelor de intervenţie şi a contribuit la prinderea în flagrant delict a autor”, a informat IPJ Hunedoara.
Hoţul a fost reţinut 24 de ore, pentru comiterea infrac­ţiunii de furt calificat, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara vor decide ce măsură preventivă este necesară pe durata anchetei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O şoferiţă a făcut prăpăd într-un sens giratoriu din Deva

O tânăra de 27 de ani, din municipiul Hunedoara, n-a acordat prioritate unui alt autoturism, l-a tamponat şi aruncat într-o...

Hoţii de la partere, trimişi la închisoare

Doi bărbaţi din Orăştie şi un adolescent de 17 ani au fost autorii mai multor furturi din locuinţe. Faptele au...

Un mort şi 14 răniţi în urma unui accident pe autostradă

Un ofiţer de jandarmi hunedorean a acordat primele ajutoare victimelor accidentului Din cauza numărului mare de victime, la salvarea răniţilor...

Închide