Hoţ prins de un poliţist aflat în timpul liber

Poliţistul din Hunedoara l-a văzut pe suspect că a forţat uşa unei locuinţe şi şi-a chemat colegii în sprijin. Hoţul a fost prins în flagrant, în timp ce-şi îndesa într-o sacoşă de rafie prada.
„Patrulele de siguranţă publică au intervenit la faţa lo­cului, poliţiştii reuşind să surprindă în flagrant, în interiorul locuinţei respective, un hunedorean în vârstă de 64 de ani, care a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Hune­doara, pentru cercetări. Poliţiştii au stabilit că băr­batul a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de acces şi a sustras mai mul­te bunuri, pe care le-a pus într-o plasă de rafie, cu scopul de a le fura. Activitatea infracţională a fost întreruptă de poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În acest caz, sesizarea a fost făcută chiar de către un vecin al părţii vătămate, un poliţist aflat în timpul liber, care a su­pra­vegheat zona până la sosirea echipelor de intervenţie şi a contribuit la prinderea în flagrant delict a autor”, a informat IPJ Hunedoara.
Hoţul a fost reţinut 24 de ore, pentru comiterea infrac­ţiunii de furt calificat, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara vor decide ce măsură preventivă este necesară pe durata anchetei. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.