Hoţ încremenit la vederea poliţiştilor

27 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 20 de ani, din Petrila, a avut parte de o surpriză de proporţii, că aproape era să facă infarct. Individul tocmai ce a dat o spargere şi nu se aştepta ca afară să-l aştepte poliţiştii.

Suspectul îşi planificase în detaliu furtul şi şi-a studiat cu atenţie locuinţa pe care pusese ochii. Era sigur că nimeni nu va băga de seamă, dar s-a înşelat. Potrivit poliţiştilor, a fost prins în flagrant, chiar în timp ce încerca să părăsească un imobil cu un cuptor cu microunde pe care-l furase. ”Poliţiştii de ordine publică care efectuau activităţi de patrulare pe raza oraşului Petrila au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o casă nelocuită cu intenţia de a sustrage bunuri. La faţa locului, patrula de poliţie a depistat un tânăr care încerca să iasă pe fereastra locuinţei, ce avea geamul spart, având asupra sa un cuptor cu microunde, sustras din locuinţă”, potrivit IPJ Hunedoara.
Suspectul a fost imediat încătuşat şi dus la Poliţia Petrila, iar poliţiştii îl cercetează pentru furt calificat, dar fac verificări şi în legătură cu alte spargeri comise în acelaşi mod şi cu care individul ar putea avea legătură. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bărbaţi drogaţi prinşi de jandarmi

Doi bărbaţi din Petroşani se aflau în parcarea unui complex comercial din municipiu şi tocmai ce-şi luaseră dozele de drog.

Spărgător de locuinţe prins şi băgat la zdup

Vizată a fost o locuinţă din Orăştie, iar hoţul suspectat de faptă este un localnic de 21 de ani. Acesta...

Undă verde pentru clarificarea regimului juridic al cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei

Consiliul Judeţean Hunedoara se pregăteşte pentru preluarea în administrare a celor patru cetăţi dacice de pe teritoriul judeţului. Este vorba...

Închide