Bărbaţi drogaţi prinşi de jandarmi

27 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi bărbaţi din Petroşani se aflau în parcarea unui complex comercial din municipiu şi tocmai ce-şi luaseră dozele de drog.

”În timpul serviciului de patrulare, jandarmi din cadrul Detaşamentului 6 Petroşani au depistat în parcarea magazinului Kaufland, doi bărbaţi de 32, respectiv 35 de ani, care la momentul solicitării documentelor de identitate şi a declaraţiilor pe proprie răspundere aveau un comportament nefiresc”, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara.
Jandarmii au dispus efectuarea controlului corporal, măsură la care cei doi s-au supus, şi au găsit asupra unuia dintre ei mai multe pliculeţe cu materie de culoare verde-olive. Acesta le-a spus că este canabis şi l-a achiziţionat pentru consumul propriu. Jandarmii au întocmit documente de sesizare privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, iar cei doi bărbaţi au fost duşi la Poliţia Petroşani. Totodată, drogurile confiscate de la ei au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor, specialiştii urmând să stabilească cu exactitate despre ce stupefiante este vorba. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spărgător de locuinţe prins şi băgat la zdup

Vizată a fost o locuinţă din Orăştie, iar hoţul suspectat de faptă este un localnic de 21 de ani. Acesta...

Undă verde pentru clarificarea regimului juridic al cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei

Consiliul Judeţean Hunedoara se pregăteşte pentru preluarea în administrare a celor patru cetăţi dacice de pe teritoriul judeţului. Este vorba...

Investiţii în infrastructura şcolară la Hunedoara

Se mai întâmplă şi lucruri bune, nu numai pandemia asta nenorocită! O dovadă este comunicatul Primăriei Hunedoara prin care anunţă...

Închide