Hoţ din buzunare prins de poliţişti şi arestat de judecător

28 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Mircea Crivăţ

Poliţiştii din Deva au reţinut un bărbat de 34 de ani, din municipiu, suspectat de două furturi din buzunare. Individul a sustras portmoneele unor persoane care se aflau la cumpărături, profitând de neatenţia acestora.

Oamenii legii au stabilit că acesta, în data de 12.10.2019, în jurul orei 19:40, profitând de faptul că o femeie din Deva, aflată la cumpărături într-un supermarket din municipiu, şi-a lăsat nesupravegheată, pentru câteva momente, geanta în coşul de cumpărături, i-a furat din aceasta portofelul, care conţinea 5.000 de lei, acte de identitate şi carduri bancare. Două săptămâni mai târziu, în data de 30.10.2019, în jurul orei 12:00, individul, în timp ce se afla în incinta unui alt magazin din Deva, a profitat de neatenţia unui bărbat şi i-a furat acestuia, tot din coşul de cumpărături, borseta în care se aflau acte de identitate, carduri bancare, 4.000 de lei şi 10 euro, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Bărbatul, pe nume Mihai-Robert Lazăr, cercetat pentru infracţiunea de furt calificat, a fost dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Deva a admis propunerea procurorului de caz, şi a emis pe numele hoţului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Futsal. West Deva a pierdut primul joc din play-off

Formaţia din Deva a evoluat în prima partidă din play-off-ul ligii secunde, în deplasare la Iaşi, unde a pierdut jocul...

CSM Vulcan şi-a stabilit amicalele

Echipa de fotbal din Liga a patra CSM Vulcan se va reuni pe data de 3 februarie. Antrenorul Dan Voicu...

CS Hunedoara caută jucători

După primul amical de pregătire pe care formaţia CS Hunedoara l-a disputat în deplasare la Unirea Alba Iulia, pierdut de...

Închide